Návaly hladu.. pomoc!!

Príspevok v téme: Návaly hladu.. pomoc!!
rocknrolla

prosím vás je to normálne? celý týždeň jem minimálne, samé zdravé veci, žiadna múka,cukor,čokoláda proste nič.. a potom príde víkend a ja sa najem ako prasa .. síce zdravých vecí ale veľa.. napr dnes :
R: bebe dobré rano brusnicové, biely níz.jogurt a sušené ovocie
D:hruška,jablko a zmes orechov ( nepražených)
O: 2 taniere kaputovej polievky, zapekaný karfiol a zemiaky
D:polovica malého ananásu,hruška
V: tanier polievky, miska Emco musli orechových s níz.milekom ..
teraz mi je zle a mám výčitky .. ako pokračovať v diéte? zas som sklamala samú seba :'(
inak meriam 171 a vážim 61,5 ( ale teraz po tom jedle mám 63)

evula81

Ahoj! Ja Ti viem pomôcť a keď budeš mať záujem tak mi napiš na zdravy.clovek@gmail.com a vysvetlím Ti v čom je tvoj problem a vypracujem Ti bezplatne anylyzu tela. Paaaaaaaa :-DD

simax

prave som ten clanok dostala cez internet, to druhe pokracovanie, lebo v tom prvom skoro nic nie je. jednoducho som napisala na adresu, ktoru som si nasla na tej stranke, co je uvedena pod clankom a poprosila som ich o druhe pokracovanie, lebo casopis sa mi nepodarilo zohnat. a poslali mi len ten clanok.

simax

odporucam velmi dobry clanok o chudnuti, prvu cast najdete aj na internete: liek.beautywoman.sk
ale dolezita je prave druha cast, ktora uz ale na internete nie je, treba si zohnat ten casopis od niekoho, kto ho ma. ja som to citala u kamaratky ked som bola u nej na navsteve, su tam presne potravinove doplnky, ktore sposobuju obezitu, skratka na co si treba pri kupe davat pozor. ak clovek je tieto konkretne potraviny s tymi konkretnymi doplnkami, tak sa mu vobec nedari chudnut, aj ked cvici a drzi diety. a ked aj schudne, po skonceni diety znova priberie. staci teda davat pozor na to, co kupujete a problem je vyrieseny. naozaj velmi dobry a poucny clanok, ale hlavne ta druha cast, lebo v tej prvej tie konkretne udaje nie su.
tuto info som vhodila aj na ine temy o chudnuti, lebo si myslim, ze to moze mnohym pomoct, hlavne tym, ktori s tym stale zapasia a nedari sa im vahu udrzat, alebo ich prepadava chorobna zravost. aby vedeli, z coho to vlastne je.

jajka001_

tomuto hovoris ze si sa prejedla? ved to je normalna strava. dva taniere polievky, zemiaky a karfiol je mozno velka porcia ale, asi je to tym ze cely tyzden hladujes.

Sisi135

Jedálniček čo si písala je ten zdravý alebo nezdravý? Návaly hladu odstrániš vhodnou stravou a komplexnými sacharidmi ktoré ty tam skoro nemáš. Napríklad raňajky: bebe dobre ráno? čistý cukor, rýchle sachre ktoré vyvolávajú len hlad a chuť na ďalšie sladké a nízkotučný jogurt medzi zdravé potreviny neptrí, z výživového hľadiska na nič