Som tehotna?

Príspevok v téme: Som tehotna?
deisy

mam 18. naposledy som mala menzes 19-23 marca, myslim ze bol normalny.S chlapcom sme sa milovali den pred menzesom a asi 2 dni po. Pouzivali sme prezervativ no na chvilu sme sa zabudli, no moj chlapec tvrdi ze sa nic nestalo, bo sa nespravil, navyse viem ze su to neplodne dni, no mam strach, lebo mi je uz par dni na zvracanie, kruti sa mi hlava a spustila sa mi krv z nosa. Je to podla vas pricinou toho ze som po zapale priedusiek ktory som prechodila - mam v hrdle este vzdy nahromadene hlieny, ktore mam problem vykaslat alebo pre to ze by som mohla byt tehotna? Ak som mala menzes, nemohla som otehotniet mesiac dozadu ked sme sa sekli a milovali sa cez plodne dni ale mali sme ochranu. Prosim napiste svoj nazor, lebo mam dostat az 16 a dovtedy zosaliem...

samanta255

abcdef11 U každej ženy je to inak. Niektorá menzes nedostane vôbec, niektorej možno raz sa objaví. Aj keď sa stalo že žena mala počas tehotenstva menzes každý mesiac. Každá to má inak :-)

abcdef11

Ahojtee .. PROSIM vas mohli by ste mi pomoct a ujasnit mi jednu vec? Vsade sa pise ze priznakom tehotenstva je vynechanie menstruacie, ale co to znamena? ze menstruaciu vobec nedostanem alebo ze mi bude meskat?

blum

Dobry den chcem sa spytat ja mam asi priblizne tyzden po menstruacii a mam dni medzi plodnymi dnami mala som sex bez ochrany mozem byt po par dnoch tehotna ked citim akesi zmeny ze sa somnou deju napriklad bolesti pod brusku oslabenie noh a stale som unavena ... prosim ak mate skusenost ozvy te sa dakujem

jankaaaaaaaaa

a to my ako odkial mame vediet preboha?:???
uz si pocula o niecom takom, co sa vola tehotensky test? ked nie, opytaj sa nato tvojej mami

hmm123

Ahojte. Je mi to trapne, tu pisat, no uz som zufala.

Menstruacia mi meska asi 3-4 dni. Pred pol rokom mi zvykla meskat aj tyzden, no posledne asi 4x som ju mala pravidelne. S priatelom sme mali nechraneny styk, no nespravil sa do mna.

Je velka sanca, ze som tehotna? alebo to moze byt sposobene stresom? teraz mam toho dost a naozaj som vo velkom strese. Dakujem za reakcie.

POZOOOOR!!

Baby hlavne nestresujte.Ja som mala už asi 5 x príznaky tehotenstva,to pomerne všetky aj s rannou nevolnosťou atd..a viete co to bolo..predmenštruacny syndrom...stres tomu nepomaha a menstruaciu len oddialuje,kupe si test,potom vam odlahne a garantujem že do 2 dni pride aj menstruacia :)