Opustil ma..a ja neviem ako ďalej..

Príspevok v téme: Opustil ma..a ja neviem ako ďalej..
Lucinka26

Spoznali sme sa vo februári minulého roku.. v máji sme sa dali dokopy a od vtedy to boli tie najkrajšie chvíle v mojom živote.. nikdy som nikoho nemilovala tak ako jeho.. pri mojom bývalom mi pripadal dokonalý.. bol pre mňa všetkým.. občas prišli nejaké hádky.. no po roku mi povedal že ho ten vzťah nebaví a rok je naňho moc..
som úplne na dne celé noci nespím len nad tým premýšlam nedokážem sa stým zmieriť.. prerušil so mnou všetky kontakty..vymazal si ma zo života.. jemu je to úplne jedno.. ja už neviem čo mám robiť rozprávala som sa o tom už s kamarátmi a každý mi povie že po čase ma to prejde.. ja dobre viem že ma to po čase prejde ale boh vie kedy?! mne ide o to ako mi je teraz neviem bez neho byť.. pri ňom som mala ten pocit že je "ten pravý".. chcem byť sním aj napriek všetkému čo mi urobil..viem, možno som blbá ale ja bez neho nedokážem byť.. bol pre mňa všetkým.. teraz ho najviac potrebujem..
len som sa chcela vyrozprávať..

Theshadows

chod vonka medzi ludi a nájdi si niekoho iného potom rýchlo zabudneš.

Aký je ten život miluje nás niekto koho nikdy nebudem milovat a ja milujem niekoho kto mna nikdy nebude milovat.

2bodka

Ak si ta vymazal to zivota bez toho, aby ti vobec vysvetlil co sa deje, tak nestoji za to, aby si minala drahocennu energiu co i len pomyslenim na neho. Kasli na neho, ked nevie, co v tebe ma, nech sa strci do zadku. Bude chvilu trvat, kym to prejde, to je jasna vec, ale posilni ta to aspon do buduceho vztahu. Hlavu hore, este vela chlapov za nami zatvori dvere, nez pride ten, kto ich otvori navzdy ;)

tpch

Neznasam nedokoncene vety s dvoma-troma bodkami na konci. Pises ako Kelleova-Vasilkova.
Rozchod ta prejde, najdes ineho. O rok sa z toho budes smiat.

eni

:((( bude to ešte dlho bolieť...ale je zvláštne prečo ťa nechal ked ste nemali žiadne problémy? nebude v tom niečo iné?Nechcem byť zlá ale možno si našiel aj inú...vylieči to čas alebo nová láska :) ale ked ta len tak nechal tak to nebol až taký skvelý človek ako si myslíš...bez vysvetlenia...