Milujem dvoch sučasne

Príspevok v téme: Milujem dvoch sučasne
moi

vyše roka a pol mam priatela, klape nam to, no pred mesiacom som stretla cloveka, kt. je doslova moja krvna skupina. je ako ja, mame nenormalne vela spolocneho, uzastne sa s nim rozprava. stravili sme spolu dve noci (so vsetkym). svojho priatela vsak nadovsetko milujem, ale chcem byt aj s nim. neviem ako sa rozhodnut

646646

TOTO SA STALO AJ MNE A DOPADLA SOM TAK ZE OBIDVAJA ODISLI ZOSTAN TY LEN PRI TOM PRVOM PRIATELOVI , LEBO NESKOR BUDES LUTOVAT VER MI

646646

TOTO SA STALO AJ MNE A DOPADLA SOM TAK ZE OBIDVAJA ODISLI ZOSTAN TY LEN PRI TOM PRVOM PRIATELOVI , LEBO NESKOR BUDES LUTOVAT VER MI

xantipkaR

Ešte stále sa to tu rieši? A vieš čo uži si...pro jedno kvítí slunce nesvíti ale pozor! nezabudni každému sa všetko vráti,aby si bola pripravená!

lusvet

a čo ak si len potrebovala potvrdiť,že to čo si mala doma je predsa len najlepšie.Mňa môj muž tiež podviedol a prišla som na to sama.Veľmi to bolelo,ale teraz s odstupom času-15 rokov-musím povedať,že je náš vzťah oveľa lepší a intenzívnejší ako pred tým.môj muž mi sám povedal,že ma porovnával,ale že nemám chybu.Jasné,že som mu neverila.Ale bola som tomu trochu na vine aj sama,pretože som sa vrhla na budovanie kariery v práci a na neho som jednoducho nemyslela.Celý môj život som tomu podriadila a bez toho,že by som sa ho čo i len opýtala či sa mu to páči.Myslím,že jeho nevera bola medzníkom v našom spoločnom živote.Obidvaja sme sa poučili a celkom zmenili priority v živote.

neonka

KIKA: keby si si prečítala všetko, zistila by si , že nazačiatku sa Moi nevedela rozhodnúť, lebo si pravdepodobne myslela že miluje oboch-čo je pekná sprostosť. No po čase-ako nižšie napísala, zistila, že priateľ je jediný koho miluje. A pochybujem, že tu niekto napísal takýto problém len preto aby sa s ním pochválil.
Prajem Ti Moi aby si sa už nikdy nesplietla, lebo dvakrát tá istá chyba už nie je chybou a môže sa stať že na to doplatíš ešte viac.

KIKA555

vobec si to tu encitam cele pretoze sa mi to nechce len sa ta chcem opytat ze an co si sem pisala a davala otazku ze vraj sa nevies rozhodnut ked podla mna si pevne rozhodnuta ostat pri tom prvom a tomu prvemu o tom druhom nepovedat.. co si sa potrebovala pochvalit ze aha vychrapala som sa s volakym s kym som len chcela neco zazit alebo ako ?? vobec nechapem tvojmu zmyslaniu a uprimne lutujem toho prveho cize tvojho sucasneho priatela!

moi

cas sama so sebou som stravila skutocne sama, parkrat som si aj poplakala(aspon na nieco bolo dobre to skuskove). Cas zmenil vela veci.Jednou z nich aj moj pristup a predovsetkym vztahy. Parkrat sme sa boli s "tym druhym" poprechadzat -skutocne sa len porozpravat ako kamarati. No uz budu tomu pomaly 3 tyzdne co som s nim ukoncila akykolvek kontakt. Je pravda, ze obcas neviem tak ako ktokovelk iny co vlastne chcem ale priatela, ktory je sice daleko, obcas sa s nim neda o nicom hovorit a niekedy ma nevie pochopit milujem. Je to na jednej strane blaznive a nepochopitelne ale milujem ho. Su to silne slova, ale on bol ten jediny v mojom zivote kt. som ich zatial dokazala povedat.
...16.06.11 12:25, mozno raz najdem odvahu, nielen pre mna aby som mu to povedala, ale hlavne pre neho aby to prijal/resp. neprijal. Zatial na to postupne zabudam, a len ked zajdem na toto forum pytam sa znova preco som sa dala uniest niekym kto bol aspon na par dni spriaznenou dusou v okoli kde nemam nikoho ineho.

čerešňa

"..." Včera 12:25 a "psychológ" Včera 16:14, veľmi pekne napísané. Ďakujem, aj mne to pomohlo a verím, že si niečo také každý rád prečíta.