rozist alebo nie?

Príspevok v téme: rozist alebo nie?
Brenda

uz som sem pisala o tom ako priatel cita moju postu a tak....ale je tu dalsi problem..stale mi hovori ze ho nelubim a tak..asi caka ze sa sniom rozidem alebo co..raz mi povie alebo napise zle veci a potom sa za to ospravedluje ze to tak nemyslel...vazne neviem co odomna ocakava..dala som mu navrh ze si dame "pauzu" nie ze rozchod ale ze sa nebudeme stretavat urcitu dobu..nemam nic zle v umysle..len potrebujem porozmyslat o nasom vztahu...myslite ze je to dobry napad? alebo nie?

Weva

aj ja by som Ti radila pauzu si nedat. Bud sa lubite a chcete to riesit a pozriete sa tomu zoci-voci, alebo to neviete/nechcete a treba to ukoncit... Obcasne bojovanie za vztah je normalne, netreba to vnimat negaticne lebo vzdy moze nastat nejaka kriza, ale treba na to dvoch co chcu aby to nakonci vyslo...

michaela312

Súhlasím úplne, to nie je film, že dáš pauzu, v drvivej väčšine to vedie ku koncu, možno v pár percentách si uvedomia, že sú si vzácni, ale fakt minimum.. Ja som to nezažila, ale kamarátky áno, a nakoniec sa stále rozišli..

User_37597

pauza je len nahrada za slovo rozchod.akonahle dojde k udajnej "pauze" uz to nebude dobre pokracovat dalej.ale ak je takyto tak by som ho kopla do zadku a povedala mu ze len on sa stazuje a pri tom ty si ta kt by sa mala stazovat!!!

ververka

tiez si myslim ze pauza nepatri do vztahu. ale pomoze ti aspon porozmyslat nad tym a myslim si ze rovno pauza = ukoncenie (aspon u mna to tak je).