Urazove poistenie Allianz

Sisa168

stačí ti len všetky dokumenty od doktorov ktoré sa týkajú úrazu čiže nález a ak si mala vypísanú pn tak aj tú. Mne to stačilo prefotené.
Samozrejme ak si mala predpísané rehabilitácie na konci ti bude treba prefotiť kartičku alebo nejaký doklad z rehabilitácií, že si sa zúčastnila a kedy bola liečby ukončená. Choď len s týmto papiermi a zmluvou pre istotu na pobočku a tam len vypíšu papier o úraze a už len počkáš keby ti prídu peniaze.
Nieje to nič zložité. Otázka 20 min. na pobočke a peniaze tak isto prídu v krátkej dobe.
Hlavne v tom nie je žiadna veľká byrokracia.

žaž

preboha veverka no co asi tu riesim, asi som z toho debil nie? mozno cakam ze mi tu niekto napise kto s tym ma skusenosti, kto uz nieco take vybavoval...zmluvu mam taku ze som z toho chora. No hej lepsie su temy priatel sa mi vystriekal do ust som tehotna? :D no hej...tak dik za radu...ked si podrazdena tak radsej neprispievaj.

ververka

preboha to co tu riesis? my nemame tvoju zmluvu. vybavovat sa hadam oplati aj za nejake drobne, nie? akurat ze musis mat zapis od lekara a precitaj si podmienky tej zmluvy. mozno nemas na drobne urazy. ale tu to nenariesis, my nikto nevieme co si podpisovala.

žaž

no ano presla som si tu zmluvu a je tam nejaka tabulka kolko tyzdnov liecenie tolko percent tak ked mam trebars 4-5 tyzdne liecenie tak 4-5% ale netusim z akej sumy. no nakoniec mi napocitaju nejake drobne ci sa to vobec oplati vybavovat?

mandolinka

Musíš vychádzať zo zmluvy o poistení, len tak zistíš či máš nárok.
Samozrejme, že ak máš úrazové poistenie, tak budeš odškodnená.