Kŕčové žily v puberte

talentmania

samozrejme ze to mozu byt aj krcove zily metlicky mozes to mat dedicne alebo sposobene aj nadvahou samozrejme ze aj stihle osoby to postihuje alebo vela stojis alebo vela sedis a mozes to mat aj strie tiez but si rychlejsie narastla alebo si aj pribrala na vahe.Ci krcove alebo strie uz ti to ostane mozes ich uz iba krotit dostupnymi prostriedkami.

Nemessis

vdaka...a dnes som zistil ze tie iste fialove zilky mam aj na litku, pod kolenom zo zadu a za kolenom takze tak vyssie na litku... nemozu to byt fakt krcove zily?

Deee

No naozaj to môžu byt ešte aj popraskane cievky, a to sa myslím dá odstrániť u kozmeticky, snáď laserom, ale presne neviem nechcem tá zavádzať, skús sa opýtať kozmeticky

sasanina

Ja viem čo myslis... tu topopraskane cievky. aj mne tozacalo v takom nejakom vkeu a stale sa to bohužial rozširuje. aj mne to zneprijemnuje trochu zivot v plavkach a každy roksa neviem dočkat kedy sa opalit. tu to tzv. metličky... nemas pevne steny ciev a tak pukaju. skus ist len do lekarne a vypytat si na to doplnky a vygooglit na nete co steny spevnuje

jajka001_

krcove zily byvaju na lytkach. to mas asi strie - neviem ja som ich nemala. strie vznikaju ak rychle priberies. potrha sa ti koža. ostanu po tom take striebriste jazvičky.