Kandida domaci test zo slin, je pravdivy?

Príspevok v téme: Kandida domaci test zo slin, je pravdivy?
Adulka

Ahojte, uz velmi dlho sa necitim dobre,mam podozrenie, ze mam v tele, v crevach, vsade candidu. Trpne mi hlava, mam zahlienene hrdlo, z toho som neuveritelne nervozna, lebo tie hlieny mi tam zavadzaju a nedaju sa dat prec, sem tam nieco vyplujem, som strasne zmatena, stiepia sa mi nechty, byvam priserne unavena, nemozna, neschopna nieco robit, bolieva ma hlava takmer nonstop, som celkovo taka spomalena, az sa citim trapne v praci medzi kolegynami, citim divnu chut v ustach aj zaludku, akoby chut krvi, skrka mi v bruchu ked nieco zjem, alebo aj hocikedy, proste trva to uz velmi dlho, niekolko mesiacov, nejak som to doteraz neriesila, ale v poslednej dobe je to neznesitelne, strasne ma to obmedzuje, neviem normalne fungovat....isli by ste s tym lekarovi ??? ako postupuje lekar, ked mu poviem to, co som napisala sem? este som chcela napisat, na nete som nasla, ze sa da doma spravit rano po prebudeni test zo slin a ak je ten test pravdidy, tak ja mam tej kandidy v sebe obrovke mnozstvo. Co robit? Ist k lekarovi ? lebo mne uz niekedy je do placu, ze som taka nemozna z toho.. :-(

RNG

Aj v tom popise testu sa hovori, ze
"potom pravděpodobně máte nadměrné bujení kandid", vsimaj si to slovo pravdepodobne. Tj nejedna sa o nic presneho v ziadnom pripade.

Adulka

takze nasla som dalsi clanok, pise sa, ze test je takmer presny, tak ale aj tak, mam ist k lekarovi ??

Takro sa robi ten test:

Slinový test

Ačkoliv tento test není "vědecký", je poměrně přesný. Když se ráno probudíte, dříve než cokoliv sníte či vypijete, shromážděte malé množství slin a plivněte je do průhledné sklenice na hladinu vody. Zhruba po 30 minutách se do sklenice podívejte. Pokud se vaše sliny zakalily a visí z nich dolů jakési "provázky", nebo pokud se potopily ke dnu, potom pravděpodobně máte nadměrné bujení kandidy.