Točenie hlavy po cvičení

Príspevok v téme: Točenie hlavy po cvičení
imaginary

Každý deň cvičím 30 minút takú sériu cvikov zložených s kardia, posilovania, uvoľnenia na koniec.. (30 days shred - Jillian Michaels).

Poslednú dobu sa mi však po cvičení dosť dlho točí hlava. Neviem, či to je tým, že predtým som cvičievala večer, a teraz cvičím ráno po káve. Zdá sa mi to nepravdepodobné, ale nič iné ma nenapadá..

Dám si kávu, napijem sa vody, zacvičím si, nasleduje sprcha a raňajky. Je tam niečo zle?

Nemáte niekto podobné skúsenosti?

Ďakujem.

vevericka

to nebude ani tak tou kavou, ale to ze si uplne nalacno a nastane pri cviceni hypoglykemia a mozog bez cukru = zavrate..
inak k tej kave, nikdy nie nalacno..koledujes si o zaludocne vredy..ku kave nieco zjest..a co sa tyka vody, baby ti poradili..

imaginary

Ďakujem vám všetkým za rady. :) lankaBc. - Britu doma mám aj ja, vodu pijem len z nej. Ešte raz ďakujem :)

lankaBc.

Ahojte, pridavam sa k nazoru, ze kava nalacno strasne zatazi organizmus! moj dietolog mi dal cennu radu- 1) rano hned ako vstanem/vstanes- VYPIT ODSTATU VODU IZBOVEJ TEPLOTY- jednoducho hned, aby si predisla tomu toceniu hlavy (ja som robila to iste a rovnako sa to prejavilo), preto mam teraz tu filtrovaciu kanvicu Brita (ma to ovela lepsiu chut ako hned z vodovodu). Tam si nalejem vodu, necham pekne prefiltrovat, odstat a rano mam vodu izbovej teploty- prelievam si ju aj do flasky a idem si zabehat. rada 2) do hodiny! by sa urcite mala stihnut naranajkovat!!! co sa tyka cvicenia nalacno je to ok, ale dolezity je prijem naozaj vela tekutin!- vela trenerov odporuca beh na 30 minut rano- nalacno, ale potom sa urcite hned najest- nieco lahke a zdrave a znova vela napit (ja to robim niekedy tak, ze si urobim cerstvy milkshake:)))
mne to uz preslo, tak prajem good luck- a hlavne kavu az po ranajkach :)

2bodka

Kava rano nalacno zatazi organizmus. Je silne kyselinotvorna (neviem ci vies nieco o prekysleni organizmu). Vypit kavu rano nalacno je ako zatlct si jeden klinec do rakvy. Ale ked potom clovek este zatazi organizmus cvicenim, tak to je uz uplne zle.

Priklanam sa k xdanielax. Cvicenie uplne nalacno nie je dobre. Daj si jedno jablko a vodu. Bez kavy. A ked to neprejde, chod sa lekarom, nech ti zmeria tlak.

xdanielax

skus si nedat kavu len vypi viacej vody aspon 20 minut pred cvicenim a potom sa napi aj ked docvicis resp.aj medzitym. Neviem aka je to aktivita...ale co sa tyka posilovania nevidim vyznam v tom cvicit nalacno, skor to moze byt na skodu.
Na druhej strane karido cvicenie nalacno niektori preferuju .. takze ok, problem vidim nedostatku tekutin.
Ak sa ti neprestane tocit hlava ani potom skus pred cvicenim k tym tekutinam pridat aj nejake ovocie - kvoli energii. Ale tiez tak polhodku pred tym aspon.