Kratkodoba strata zmyslov?

Príspevok v téme: Kratkodoba strata zmyslov?
Dennniska

Dnes sa mi stala neprijemna vec - z neviem akeho dovodu mi prislo hrozne zle, neskutocny naval do tvare, tlak do hlavy, triaska tela, prestala som na chvilku vidiet a pocut. Stalo sa to v obchode, kde bolo neskutocne teplo, ziaden vzduch. Nie je to prvykrat, co sa mi toto prihodilo - raz sa mi to stalo davnejsie mozno aj 8 rokov spatne, ked som v noci vstala na wc. Pred 3 rokmi sa mi to stalo v MHD a dnes v obchode. Nijako som to neriesila, lebo ako narazovo to prislo, tak aj odznelo. V minulosti som mala problem so soc.fobiou, co uz je davno za mnou, vtedy som to prisudzovala i tomu. Nemali ste niekto podobny problem?

Dennniska

dakujem vam za reakcie. Tento stav ma dnes dost prekvapil, lebo co sa psychiky tyka, tak som uz chvalabohu OK. Uz nemam problem vyjst si do spolocnosti, praveze ju vyhladavam. Citala som si o tom panickom zachvate, to by aj mohlo byt, ale tie starsie straty vedomia. To dnes veru neviem. Ale ak vezmem do uvahy, ze som mala teraz oslabenu imunitu - PN, brala som antibiotika, este doberam lieky, k tomu konciaca menstruacia, cize 2 tyzdne izolovana od spolocnosti - moze byt daky suvis? Inak s tlakom nemam problemy.

annieee

aj mne sa toto párkrát stalo a raz to skončilo odpadnutím.. proste zrazu som nič nevidela, počula som hrozne tlmene akoby som mala štuplne v ušiach, ten tlak v hlave.. ako aj ty hovoríš... ale kedže sa ti to stalo v obchode, kde bolo teplo, alebo v mhd kde tiež býva teplo a vydýchaný vzduch-> ja by som to prisúdila tomu, nie soc. fóbií.. možno máš len slabší organizmus a ked si v teplej miestnosti s vydýchaným vzduchom, kde je veľa ľudí a stojíš, tak sa to môže stať.. alebo aj pri nízkom tlaku..