Je možné otehotnieť aj keď sme mali sex s ochranou?

Príspevok v téme: Je možné otehotnieť aj keď sme mali sex s ochranou?
Gulička16

Pred týždňom sme mali pohl. styk, s ochranou samozrejme. Lenže nie som presvedčená že kondóm ostal neporušený. Ani sa do mňa vlastne ani neurobil. Ale mám stres pretože nemám dostatočne veľa rokov na to, aby som mohla mať dieťa. Posledné dni mám divný pocit v podbrušku .. možno si to už len moc pripúšťam. Môže byť tehotenstvo v takomto prípade možné ?

Janulka23

Chcem sa spýtať či je možné ak partner ejakuloval ked sme mali ochranu no pokračovali sme v pohlavnom styku ešte pár minut či je možné že by to prešlo cez to nejako...

nepoznas ma

Chcela by som sa opytat vysadila som antikoncepciu a mala som sex a mam hnedo cerveny vytok a mali sme kondom? Z coho to mam? Mozem byt teotna?

Krakukaka

Oukej, takze s chalanskeho hladiska, po prve dbajte na to, aby bol kondom riadne navleceny pomaly, v klude a pravidelne to pri sexe skontroluj, ci sa nezosmykuje, upravit a ide sa dalej. A chalan ked sa spravit, tak nech sa snazi ten plny kondom hned vytiahnut, pripadne sa vobec do teba nespravit, aj ked ten kondom navleceny ma. Ono ejakulacie pride tesne po orgazme, tak ked sa to trochu nacvici, da sa to tak nacasovat, aby vystrek nenastal hlboko vo vagine, preto by nebolo dobre, aby si na nom sedela pri konci. I ked chcem zdoraznit, ze zas ani otehotient neni take lahke ako sa zda a nie to este s kondomom eh... Ked ma kondom na sebe tak sa nemusis bat pred ejakulatov. Este jedna rada do zivota, chalan, ktory povie ze on nepotrebuje kondom, lebo vie vcas vytiahnut, je ten zarasteny ozraty retard, ktoremu budes varit a zasivat ponozky, lebo mu to je jedno. Ja som sice mal nie raz sex bez kondomu, lebo to proste nejak tak vyslo, ale ako chalan som toho nazoru, ze spravny chlap mam mat veci pod kontrolou a nehazardovat.

Gulička16

Vždy tam je niečo čo sa volá pred ejakulát, toho sa báť nemusím ? Inač, človek sa vás normálne slušne opýta, očakáva rady od starších skúsenejších, vy mu tu takto odpoviete poniektorý.. Ale vrelá vďaka ;)

blackgirl

keď sa do Teba neurobil tak ako môžeš byť tehotná?? Ty len zbytočne stresuješ a prežívaš to. Asi ťa zdúva a už si myslíš, že si tehotná ........jáááájjjjjjjj

Gulička16

To áno, ale nie že vôbec. Človek predsa len nikdy nevie, pokial bol kondom prasknutý, vždy tam je niečo pred ejakuláciou, nie ?

Gulička16

Milá Janka s veľa A.. nikde nie je napísané že partner neejakuloval.. Menštuáciu mám dostať až o týždeň, preto som si nie istá. Chudák chlapec,nevie už čo robiť od tých mojich stresov.