Zrútil sa mi môj svet (láska,bolesť)

Príspevok v téme: Zrútil sa mi môj svet (láska,bolesť)
Lessly109

Od malého malíčka som bola šťastné dieťa , z ničoho som si nerobila ťažkú hlavu a pripadalo mi velmi cudné ked sa nejaka moja kamarátka v 13-14 trápila kôli chlapcovi.Nebola som zalúbená, a preto som vyhlasovala . že JA sa kôli nikomu nebudem Nikdy trápiť , nie to ešte kôli chlapcovi.
Prišlo to , Prvý krát som sa zalúbila do spoluziaka (som 2. na gymku) Začalo to asi v Oktobri.. Vždy bol ku mne milý,pozorný, začal ma mať velmi rád. Nikoho vtedy nemal ale ani sa do mna nezalúbil. Vravel , že som jedna z jeho naj.kamošiek. Ja som ho vsak velmi lúbila,ale nevadilo mi , že on mna nie , pretoze som vedela že nikoho nemá. Zrazu na rad prisla moja kamarátka , zalubil sa do nej. Mne ako super kamoške začal písať, ako je miluje,aká je krásna a ani nevedel , že mi to tak strašne ublizuje , plakala som celé noci. Potom od toho upustil , bola som spokojnejšia ... Teraz znovu , píse mi o niektorých dievcatách ako ich ma rád , ktorá je pekná (nie až tak strasne casto , ale bolí to) Kazdú noc placem , nechcem mu povedať že ho lúbim , lebo viem ze on lubi inú, mna ma len rad . Niekedy by som bola spokojná , že ma ma len rád , ale teraz ma to zožiera.. Všade chodím ako bez duše a v noci len placem . Najťažšie je , že ho musím každy deň vídať v skole a len tak tak zadrzujem slzy na krajíčku , ked som s ním .Ja mu nepoviem , že ho lúbim , lebo viem , že by sa vsetko pokazilo , pretože len tak z nicoho nic by ma nezacal lúbiť. Zo šťastného dieťaťa som vyrástla ako stále smutné mladé dievca :( . nedokážem nic robiť . Aj známky v skole sa mi zhorsili :( ... Zažili ste uz nieco také ? horsie ? .. Napíšte aj vy svoj príbeh , pomôže mi to .. Poradte co robiť ? .. potrebovala som sa niekomu vyrozprávať , ahojte :)

mmmmmm

Teraz ma napadlo, śkoda źe uź to nemám v pośte aby som Ti preposlala.Vráť mu to...
Pośli mu fotky chlapcov s tým,. źe uź si nepamätáś ktory je on.Kvôli tomuto sa netráp,eśte viac mu dávaś najavo aký je dôleźitý. Žiaden chlap si to nezaslúźi. Plaćom si ubliźujeś. Drźim palce.

ta3

nestastne lasky, nocne slzy, to vsetko patri k Tvojmu veku, nie si sama, stava sa to tolkym dievcatam, bola si stastnym dietatom, teraz si zistila, ze zivot nejde vzdy tak, ako si to vysnivame, ano si teraz smutna, v noci places, ale toto je prechodny stav, casom to preboli, slzicky zaschnu a Ty sa mozno coskoro zalubis znovu, prajem Ti, aby to najblizsie bolo stastne zalubenie

zuzu 234

antikako : myslím , že to bolo dosť nevhodné !

Chápem ťa , pretože aj mne sa niečo podobné dialo . Skús si nájsť iné zálubi , spoznať novych ludí . Viem , že je to o to tažšie , že je tvoj spoluziak, ale musíš to nejak prekonať . Držím palce moja :)