titanovy riad

Dr.J.K.-12

Už dávnejšie sa zistilo, že u lacnejších druhov nadob ,ktoré nepotrebujú olej na vyprážanie sa pri teplote nad 200 stupňou celzia uvoľňujú karcinogenné látky z povrchu. Len riady veľmi drahé majú povrchovú vrstvu odolnú nad 300 st.

vevericka

dr..az na to, ze tie titanove nie su titanove vnutri, kde sa vari, ale ich jadro je titanove, kontakt s jedlom ma keramicka cast, ktora je vraj odolna proti poskrabaniu, prilepenie ,takze sa da varit bez tuku a podobne..kvalitne riady by mali mat teplu odolne uska a uchytky, takze sa mozu vlozit aj do rury..ale zatial som videla len reklamu na ne v kutilskom magazine

RNG

Na dobre travenie su potrebne kyseliny, enzymi, vlakniny a probiotika a nie titanovy riad.
Takze adresuj menovane nedostatky doplnkami a nie titanovym riadom.
A jedz hodne suroveho, tepelne nezniceneho, lebo tam su tiez tie enzymi, co ti pomozu travit a cistit telo

Dr,J.K.-11

Každý kov aj zlato pôsobia ako katalyzátor na rôzne potraviny a nápoje. To znamená že sa zlučía za prítomnosti kovov mnohé prvky na iné nežiadúce zlučeniny, ktoré môžu spôsobovať zdravotné potiaže, prípadne na jedy.Najlepšie sú smaltované ale nie na všetko. V antikore sa dobre varí bez prismudnutia aj domáce mlieko. Polievky a zeleninu nikdy nevarte ani neupravujte v antikore alebo v inom kove !, len v smaltovaných, hlinených alebo v vysokoteplotnom teflonom potiahtých nádobach.Vedci stále príchádzajú s novými závermi a človek pomaly nevie na čom je a kde je pravda. Toto sú stáročia odskúšané skúsenosti a funguje to.