Žaludočné problémy?

Príspevok v téme: Žaludočné problémy?
Ajka270

Ahojte, chcela by som sa spýtať. Mávam nevoľnosti, ale vraciať som nikdy nebola pretože to do takých stavov nikdy nepríde. Hocičo zjem, aj malé sústo, cítim sa plná. Prednedávnom som mala zápchu a teraz mávam stolicu pravidelnú.
Sú na to neaké čaje, alebo poprípade lieky??
Ísť k lekárovi je moja posledná možnosť pretože nerada chodím k lekárom.

Ďakujem za odpoveď :)

CHios

Tie čaje na žalúdok z lekárne mi moc nepomohli. Akurát, čo som sa po nich cítil zbytočne naliaty... A keď, tak jedine akoby mi len utišovali príznaky problémov a nie riešili. Keď sa cítiš stále plná, podľa môjho by si mala podporiť funkciu trávenia - doplniť tráveniu prospešné baktérie do žalúdka. A teda probiotiká. Mne sa pri žalúdočných problémoch tiež osvedčila masticha, ale samozrejme v kombinácii s probiotikami - nájdeš ich aj v jednom produkte spolu. Volá sa Masticha Active. Nemusíš tak jesť za hrsť liekov každý deň a účinok máš zaručený.

PeterLuk

Mám dyspepsiu a časté problémy s trávením a dobre na ne pôsobí masticha - prírodná látka, čo sa získava ako výťažok zo živice v grécku. Používa sa do výživových doplnkov, ale sú dosť drahé. Asi najlepšie vychádzajú kapsule Gastrokit. Masticha sa dá úžívať aj dlhodobo aj príležitostne pri vracaní, kŕčoch, hnačkách, čiže je to celkom univerzálne prírodné riešenie.

Gima

Mne osobne pomohol Endiex. Ale takisto čipky Paralenu. Pri obidvoch som všetko uspešne vyvratila. Po dvoch dnoch neskutočná ulava.

Hakuma

Zdravim chcela by som sa opýtať či mi viete pomôcť. Mam žalúdočné problémy koleno skopiu teda od vrch aj od spodku absolvovane všetko čisté krv, čistá alergie na stravu čistá tlak mi kolíše nenormálne moc 170/100 keď sa najem. Keď dlho sedím nič nerobím 105/62 a podobne štítna žľaza čistá milión vyšetrení s krvi s moču všetko čisté a už má lekári nechcú riešiť lebo že som zdravá. Tak prečo keď niečo s papam zostane mi strašne zle. Začne semnou mikat (triaška) a chce sa mi kakať a nedá sa. Neviem či je toto poriadku. Ráno keď stanem páli má ale nie zaha, keď večer idem spinkať nesmiem ležať na boku lebo zostane mi zle.Stale má niečo tlačí pod hrudníkom. Už fakt neviem. Ďakujem.

July32

Mne na tráviace problémy a bolesti brucha tiež veľmi zabrali probiotiká. Mala som veľmi intenzívne bolesti a už som nevedela čo mám robiť. Ja momentálne berem Biopron a môžem ho doporučiť.:)