Astrál

Kerky

Či človek začne s astrálnymi vecami je v jeho osudovej ceste a keď má tomu venovať pozornosť v tomto živote, príde to, ak až neskôr, dostane sa k tomu neskôr alebo v ďalších životoch.

Netvrdím že beriem astrálne cesty ako hračku, sú nástrojom duševného RASTU nie ZOSTUPU no ak človek nieje pripravený na astrál a napríklad drogamy sa tam dostane, to je nedobré. Ale prirodzenou cestou, a ešte keď cíti, že to jeho duša vyžaduje a prahne po tom, tak prečo nie.

Priamo nikoho nenavádzam aby to teraz začal praktizovať a trénovať odušu. Mne to prišlo postupne a nikdy som to extra netrénoval.

Ale nezabúdajte aj meditovať a hlavne žiť život emočne otvorený, nič nedržať v sebe, dať to von ak sú nejaké emócie, taktiež každý strach sa dá poraziť, buďte šelmy a nie mačiatka.

Každý je zodpovedný sám za seba, ak sa bojíte AP, tak ešte nieste nato vnútorne pripravený, a so strachom sa vám ani z tela nepodarí vyjsť. Najprv mindset a až potom sa môžte o niečo snažiť. PISS :D

toto nie

tu pravdu nenájdeš, astrál je diablovo klamstvo
dávaj na seba pozor a prestaň s tým, kým sa ešte dá, je to pasca

Kerky

Sorka ze som neodpisal skor, mi neprislo nic na mail odtialto.

Tu je môj príbeh:
Téma ezoteriky/mystiky je mi blízka od strednej školy, v 2009-2010 som zistil, že mávam LUCIDNÉ SNY, začal som sa o nich zaujímať. V 2010 som zažil niekoľko WILD(z bdenia indukovaný LD) ale najviac určite WB2B (if u know what i mean). Ani neviem ako a začal som zisťovať veci o AP (astral projection). Aj keď som sa snažil trénovať AP postupy( ala Robert Bruce), málokedy to bolo ich zásluhou že sa mi podarilo z tela vyjsť. Vačšinou WB2B nasledované APčkom, ale aj pri poobednajsich planovanich AP pokusoch mi to semtam vychádzalo, jedna projekcia za 10 dní bola slušná štatistika napriek tomu že nie všetky projekcie boli dlhé, niektoré obsahovali len východ z tela do RTZ(RealTimeZone) , pár ciest po byte a vcucnutie späť. Dokonca sa mi podarilo raz overiť AP RTZ hodenými kockami na stole :D , to som vykrikoval potom jak malé decko keď postavilo domček z karát. Vtedy som aj začal meditovávať povečeroch, čo prinášalo taktiež menšie tranzíky.

To všetko vačšinou v 2010, za ďalšie 4 roky som mal aj menej času aj VŠ začala a to narušilo štatistiku tak, že keď som mal jedno AP/LD raz za 2 mesiace bol som rád. Od 2013 sa venujem viac meditáciam aj keď nie každý deň a cielené APčka mávam pomenej, no keby som WB2B-AP robil každý deň, isto sa mi podarí viackrát do týždňa.

Počas celého obdobia hľadania pravdy (mysticizmu :D), som stretol 0 cestovateľov, povačšine meditátorov a preto som trocha strácal motiváciu to trénovať rozsahlejšie, to sa hádam zmeni teraz ked to viac rozoberam s ludmi, aj na forum 3oko som sa zaregistroval, plus rozbieham jeden projekt kde sa budu rozne challenge prekonavat.

Verím, že mimotelové zážitky sa odteraz exponenciálne rozrastú a sila vyššieho pochopenia sa prejaví ako blažený pocit šťastia za aj tých najmenej priaznivých okolností :D ...riadne suvetie

zatím, vidíme sa v astrále

myers

Tak sa mi to predošlú noc stalo, vôbec som sa o to nepokúšal, teda iba ma to pred spaním napadlo, žeby som to rád zažil znovu. Šiel som spať okolo jednej ráno a bol som strašne unavený lebo v ten deň som bol hore od šiestej rána. Ľahol som si na bok a po dlhej dobe som mal pocit ako keby som zaspával veľmi rýchlo ale ešte som nad niečím premýšľal a potom som si prestal cítiť ruky a čiastočne aj iné časti ale hlavne ruky a dostal som do nich taký čudný pocit ako keby som.. no ono sa to nedá presne opísať, ako keby mi z ruky vychádzala ruka, a proste som to nechal tak nesnažil som sa na to príliš sústrediť alebo sa nad tým nejak veľmi pozastavovať ale ako keby silou vôle som sa tým nechal pohltiť a napadlo mi proste som urobil pohyb ako keby som sa chcel prevrátiť a ono to prišlo. Trvalo to možno pol minúty a bolo to také krkolomné nejasné ale ten pocit poznám, ten istý pocit ako kedysi, ako keby som vypadol zo seba samého a dokonca zase na dlážku a zase som sa po nej kĺzal, všetko bolo také rozmazané nejasné a ked ma to vykoplo bolo to sprevádzané takým nepríjemným zvukom a potom som mal pocit, že som hluchý a akonáhle som začal myslieť na svoj sluch tak ma to vtiahlo späť ale o pár sekúnd som sa o to pokúsil znovu a znovu som vypadol von, pokúsil som sa postaviť aj keď som nevidel svoje nohy vlastne ja ani neviem či som ležal stál čupel iba si pamätám, že som sa o to pokúsil a ,že to šlo tak ťažko keď sa nad tým zamyslím som si pripadal jak novorodenec čo sa snaží postaviť a chodiť a posledné čo si pamätám bolo, že som sa dostal k dverám svojej izby pozrel som sa na pravo a videl som seba na posteli proste svoje telo presne v tej polohe v akej som si ľahol tuho spiac, ďalej si už nepamätám.

mamdotaz

hmm... zaujmave. Vedel by nikto podrobne definovat podstatny rozdiel medzi astrlnym cestovanim,jasnovidectvom a telepatiov?

myers

Ja som sa o to kedysi pokusal a tusim sa mi to podarilo 2x ale bolo to strasne kratke.. ztoho raz sa mi to stalo cirou nahodou, bol to zvlastny pocit ako keby som spadol z postele a plaval po podlahe ale pamätam si ze som videl stenu izby oproti a oprete bicykle ktore tam aj v skutocnosti boli cize.. a sen to nebol, bolo to proste ine.. a potom sa mi začal kaziť pohlad všetko som videl trhane a prebleskovalo to a potom ma to asi vtiahlo spät.. a pamätam si este, že som ako keby lezal na posteli, zavrel oči ale stale som videl, bolo to trochu desive a dalej si uz nepamätam. Druhy krat ked sa mi to stalo tak zase ten rovnaky pocit a tusim som stal v miestnosti pred oknami dalej si nepamätam. Potom som sa prestal o to zaujimat, lebo ked som sa to pokusal robit nejakou technikou od Roberta Monroea tak sa mi stavalo, že sa mi rozbusilo srdce ako keby som bezal maraton a to ma vydesilo, cital som na internete ,že ide o sprievodne znaky a ,že prave ten strach tvori barieru.

Kerky

Robíte to niekto čo ste sem písali? Ja mám za sebou vyše 20 ciest no povačšine kratšich. Hľadám nejakých ďalších praktizujúcich, lebo veľa skeptikov mám okolo seba a lepšie sa trénuje ak máte spolucvičiteľov.

katussska24

potrebvyjadr.a ako daleko sa ti to podarilo, a ako? Nemusí byť každý hned mimo,astrálne telo existuje, len či sa oddeluje od tela iba pri smrti,alebo sa to dá aj týmto "cestovaním"..?