Zeny verzus chlapi

Príspevok v téme: Zeny verzus chlapi
zienka

Tak zakladam temu len tak zo zvedavosti.Ja som zena tak idem k veci preco ako zena by som mala byt stihla?Preco sa musim holit aby som si nepripadala v spolocnosti trapne?Preco sa musim namalovat aby som vyzerala aspon co to k svetu?Davame si pozor aby nam vlasy nevypadavali a tak dalej by som vedela sa pytat....
Teraz naopak na muzov sa nepozera tak ze su tucnejsi ze maju brucha ako tehotna,tiez sa nemusia holit,malovat,proste nemaju menstruaciu,nemusia rodit,nevadi ked im vlasy vypadaju u nich je to uz normalne.Idemi len o nieco take ze kto sa ma asi lepsie zeny alebo chlapi?
Budem rada ked budete pisat aj vy chlapi napr.ci sa mate naozaj lepsie ako my zeny alebo by ste chceli byt zenou a hlavne ak ano tak napiste dovod.A samozrejme kludne aj zeny ja som pisala len za seba ak ste spokojne a nemenili by ste tak ja to beriem :O)

Excell

Nechcel by som byť ženou ani za svet, ženy to majú omnoho ťažšie ako muži, vo všetkom. Ženy sú silnejšie ako muži, znášajú bolesť oveľa ľahšie ako muži, nesťažujú si na každú blbosť ako muži. Preto si ženy veľmi vážim.

talentmania

Mne nemusis nic ponukat ja sa velmi nestazujem nieco by som samozrejme poprehadzovala ale urcite nie ten furik xi xi.
Ale to cikanie po stojacky aj ano :0)

uhlie

talentmania,

ja ti len ponukam vymenu tazkeho zenskeho zivota za jednoduchy muzsky. Lakovanie nechtov, farbenie vlasov a popijanie kavy je predsa neynesitelne bremeno kladene na zeny, od ktoreho sa da oslobodit jedine nenarocnym a lahuckym kopanim kanalov, popripade nosenim 100-kilovych furikov.

talentmania

Uhlie ty by si sa rad vymenil vsak?
Chyba ti sa namalovat,nalakovat si nechtiky valat si susku v kancliku citat si modne trendy a narazit si este aj ten super kolik hmmm :-)

soffa

ja som v podstate rada ze som "obycajna nezavisla zena" a nemenila by som za nic.ja vzdy hovorim kto si jak zariadi tak sa ma.a je jedno ci je to chlap alebo zena.

uhlie

talentmania,

co je na tom priserne. Ty budes kopat kanal, ja budem sledovat modne casopisy a lakovat si nechty a vsimat si, koho by som ohovoril.

talentmania

uhlie beriem to akoze si to pisal v "
Lebo ak nie tak to je az priserne ze chlap by poslal zenu kopat chodniky a lozit po leseni zatial co on by si valal tie sunky v kancliku
A zase nie kazda zena pracuje v kancliku a tiez nie vsetci chlapi kopu chodniky vsak?