zápal pľúc

Príspevok v téme: zápal pľúc
dirty_angel

dobrý deň, prosím vás o radu:

niekoľkokrát som preknonala zápal priedušiek. najskôr som si chodila k doktorke po antibiotiká, neskôr som sa liečila len doma a bylinkami. po dlhšej dobe sa mi choroba opať vrátila, no v dôsledku pracovného vyťaženia som ju zanedbala a prerástla do zápalu pľúc (ťažkosti s dýchaním, vykašliavanie krvi, bolesť v hrudníku a podobne).
prosím vás, k akému doktorovi mám ísť, ak nechcem ísť k svojej obvodnej lekárke? (dáva mi totiž stále tie isté lieky, ktoré nepomáhajú). mám si vypýtať doporučenie k nejakému špecialistovi? ak áno - k akému?

ďakujem vám

llek

Snaz sa dostat k dobremu pneumologovi, teda plucnemu lekarovi. To uz su dost vazne tazkosti, ktore mas. Bude potrebne urobit funkcne vysetrenie pluc a hlavne odber materialu na kultivaciu, aby bolo mozne ta preliecit cielene. Mozno bude treba aj lieky na rozsirenie priedusiek. Urcite to nezanedbaj a nesnaz sa liecit len bilinkami, aby sa ti nestalo, ze nebudes vladat vyjst ani hore schodami.

Dr.J.K.-10

Telo bez liekov by malo mať prirodzenú odolnosť. Túto odolnosť získa zo zdravej stravy a čistej vody. A keďže všetkým nám vždy z týchto podmienok niečo chýba, tak sme na všeličo chorý ! A najhoršie ak máme deti ,to im ten náš nedostatok darujeme! A čudujeme sa prečo sme tak háklivý.

Keď budete pravidelne piť zdravú liečivu vodu od..... nebudete mať také potiaže a budete zdravší.Je to už odskúšané a človeka to nič nestojí !

Miesto nápojov ktoré píjavate a platíte v obchode, v tej cene si môžete zaobstarať liečivú vodu od .... Stačí vám 2 litre denne,aj čaj si v nej môžete uvariť a bylinky budú účinnejšie!