Syoss zosvetlovac

Anetka_Anitka

Použila som sayoss zosvetlovac platinovy..na úplne az cierne odrasty..a potom som si nafarbila hlavu s platinovo perletovou blond..Aj JA odporúčam :) Určite to nieje nič komplikované..chce to len šikovné ruky a odvahu ;)

Dankaaa

Syoss zosvetľovač peroxid neobsahuje.. taktiež nerobí zázraky, aby z tmavých vlasov presvetlil na krásnu blond ako je na obrázku.. je výlučne len na blond vlasy.. som prirodzená blondínka, zosvetľovačom (13-5) si farbím len odrasty a je presný ako na obrázku :) .. čiže, odporúčam jedine blondínkam na odrasty.. aby to nedopadlo ako tej pani na obrázku .. Snáď som pomohla :)

livasab

A ako sa tak pozeram na ten obrazok odfarbenych vlasov nizsie co chytili tak do oranzoveho tonu. Mali by ste si sledovat obrazky vzadu na farbe kde je jasne zobrazene z akeho tonu farby vlasov aky ton vzide. Je to vasa nezodpovednost.

livasab

Zlaté dievčence jedna vec. Ja si s touto farou fabrim tmavo hnede odrasty na blond a nic lepsie ma nestretlo ako tato farba. A ak ste sa rozhodli odfarbovat si uz farbene vlasy tak sa necudujte ze vam to chyta do oranzova.

Simonka :-)

Keď už tak Palette má farby dosť chemické, Syossky sa považujú za jedny z normálnejšich farieb, netreba ich zahadzovať kvôli tomu že niekomu to chytilo na ryšavo, ku každému s farieb je napisane aky odtieň docielite ak si to dáte napriklad na tmavo hnedé vlasy. Takže no h8 a len vyskúšať ;)

papulka111

Ja mám takéto skúsenosti. Od určitej doby to nechávam na kaderníčky. Bolo to hrôzostrašné, vlasy som mala po svojom farbení úplne zelené. Ďalšia vec SYOSS patrí medzi výrobky ,ktoré majú hraničné hodnoty. To znamená, že je to neuveriteľný koktejl chémie.