Dovolenka

User_37597

no vsak prave.ale mne to je jedno ako to vyzera..ked je zima nech mi tam je teplo a ked je teplo nech sa tam neuvarim.jednou podmienkou je cista postel a cista sprcha.nic viac nepotrebujem.ja nepijem takze na chate sa opijat nebudem..polku dna stravim vonku na turistike...:)

čerešňa

bibisa s tým tatranským vzduchom s Tebou úplne súhlasím, niečoho podobného sa dá nafetovať aj v Slovenskom raji, tam je krásne a tie túry stoja za to, hlavne Prielom Hornádu, alebo Tomášovský výhľad, vrelo odporúčam.
Ak máš, ako píšeš, chatu na prenájom a ešte aj po známosti, prečo to nevyužiť, ale keď som pozerala ceny v hoteloch v Tatrách s polpenziou, tak naozaj výjde lacnejšie more. Musím zohnať aj ja niečo v Tatrách tak na pár dní, ale nie hotel, lebo tam už nevedia čo pýtať.

User_37597

no moja situacia je taka ze robim este len 4 mesiac v novej robote..pol roka som bola bez prace takze moc som s toho platu nemala sancu usetrit.
a zas tatry su uzasne a mame vybavenu chatu po znamosti a je nenormalne krasna velka a proste dobre zariadena.vide nas noc na 10eur minuli rok iba 8eur nas to vyslo ale to nas bolo viac tak pre to..a je to priamo v tatranskej lomnici asi tak pol kilomentra od vleku ;)
proste nadhera..takze aj pre to..inak som fajciarka ale milujem ten tatransky vzduch...uzasne uz sa tesim a dufam ze jeden den sprchne nech to je riadne citit :)

smajliQa

bibisa..hovoris ze nejsu dukatky na dovcu, ale tatry su podla mna velmi drahe... mna vysli ako dovca v zahranici,,, tak preco trosku neprisetrit a nejst niekam k moru?

User_37597

inak lost minule si spominal ze sa miname tu na fore :D
chcel si sa ma nieco dolezite opytat alebo co??ak ano pytaj sa odpoviem na cokolvek som otvorena :D

User_37597

jaj jasne v rakusku som bola na vianocnych a velmo sympatickie mesto :D
balaton eeeee...
nemusim sa nejak s madarskym narodom...(ale ticho lebo budem vyzerat ako rasistka :D)

User_37597

tak akoze aj ja by som chcela ist inam..bola som v zahranici len v cechach,juhoslavia,chorvatsko,taliansko a tot vse.
ale keby mam moznost tak tahiti,honolulu,mexiko,egipt,tunis proste vsade kde nieco uvidim a kde je more :P
ale financie nepustia takze tento rok len slovensko a dalej este mam tento rok na plane si kupit snowboard aj s celou vybavou a nechcem dat za to malo takze setrim peniaze aj do ineho :D

lost

ja som chcel byt ~1 mesaic na dovolenke na slovensku, no nenasiel som to co som hladal, nic tu totiz nie je :)

(nenapisem presne co som chcel, no mohlo to tu byt, ak by bola ponuka)

lenze vies v com je vtip?
preletiet 1/2 sveta, aby som dostal to iste co mozem dostat tu vyjde lacnejsie, tak naco by som tu zostaval ? :D:D