Antidepresiva a benzodizepiny

Príspevok v téme: Antidepresiva a benzodizepiny
Qautro

Prosim neberte ich neliecia, ale cloveka otupuju az sa stane s neho ziva slintajuca mrtvola. Nie dlhodobo nie viac ako l mesiac. Nenechajte sa prehovorit svojim lekarom ze to potrebujete a ze to musite brat. Problem totiz nastane pri vysadzovani. Tak ako pri antidepresivach tak aj pri legalnych drogach typu lexaurin neurol xanax a inych benzodiazepinoch. Benzaky su totiz najnebezpecnejsie drogy ovela horsie ako heroin .Znicite si zivot pozor velmi tazko sa ich zbavuje.

Mario1222

Qautro : Ja som užíval SERLIFT 3 roky, od marca 2010 do júna 2013. Vtedy v júni minulého roka som ich vysadil náhle, nie postupne. Netušil som ale, že sa nemajú vysadzovať naraz. Užíval som dávku 200 mg. Hlavne pár týždňov až mesiacov ma trápili abstinenčné príznaky, ale povedal som si že už sa k nim viac nevrátim a proti depresiám budem bojovať radšej bylinnými čajmi. Čo si myslíte, postačí aj napr. Ľubovník bodkovaný ? Pretože nechcem byť od nich už viac závislý a myslím že najhorší absťák už mám za sebou. Myslím, že aj takouto cestou by som mohol depresiu poraziť. Vďaka za odpoveď.

valium

berem na spanie dormicum,alebo gerodorm,skusal som aj tisercin,ale nema efekt.mam problemy so zaspavanim od puberty,aj boli liecby ale nic to nepomohlo.a este jedna vec,BZD su vynikajuce lieky,urcite lepsie jak barbituraty,tak ja mozem pochvalit.

Barborka27

somebody coaxil je jedno z najlahsich antidepresiv, takze urcite ho v pohode ber, predpisuje sa najma alkoholikom, ktori chcu prestat, ako udrzujuca liecba, aby bolo v pohode, nemali uzkost, netriasli sa im ruky a pod..

RNG

Saint John's Wort ma tak isto SSRI ucinok a moze sa kedykolvek zacat brat alebo prestat, pripadne len obcas, narazovo pri strese a nema ziadne abstinencne ucinky.
Jeho ucinne zlozky hypericin ma polcas zivota v tele 8 hodin a hyperforin 26 hodin. Plnu ucinmnost maju samozrejme len dokopy.Narazova davka je 3 mg hypericinu a 30 mg hyperforinu v byline a zacne ucinkovat asi po 2 hodinach a ucinok trva asi 8 hodin
Neopakujte za den viac , ako 2 davky. Kto to chce nasilu brat stale, co naozaj nie je potrebne, nesmie brat viac, ako jednu davku denne.
Potreba serotoninu je totiz velmi kolisava, v strese telo spotrebuje ovela viac a vtedy je rozumne brat pre niektorych, co maju s tym problemy doplnky na vyrobu setrotoninu(najma 5-HTP) alebo nieco, co ten serotonin zadrzi v tele(SSRI ako napr SJW)
POboje, pokial sa clovek nepredavkuje su neskodne a nenavykove potravinove doplnky.

Qautro

Ak je zrazu prerušené užívanie SSRI, môže vyvolať ako fyzické, tak i psychické abstinenčné príznaky, známe ako Syndróm z vysadenia SSRI (Tamam & Ozpoyraz, 2002). Keď sa dospeje k rozhodnutiu prestať brať antidepresívum, bežným postupom je odvyknúť si od nich pomalým znižovaním dávky počas týždňov až mesiacov, toto však abstinenčné symptómy len zmenší, neodstráni ich. Vo väčšine prípadov syndróm z prerušenia trvá jeden až štyri týždne, sú však pacienti (najmä ak užívali antidepresívum dlhšiu dobu alebo vo vyšších dávkach), ktorí zažívajú nežiadúce účinky ako oslabenie koncentrácie, zlá krátkodobá pamäť, nepokoj a sexuálne poruchy a to mesiace, ba dokonca roky po vysadení.Dalsia informacia hovori ze az 10 zo 100 spacha samovrazdu.Az 40 zo 100 zmeni svoje spravanie.Antidepresiva su nebezpecne su to drogy ktore ovplyvnuju CNS a hlavne mozog.

katkaxxx

benzodiazepiny by sa mali brat iba kratkodobo - t.j. max par tyzdnov - kvoli navykovosti. a to vie tiez kazdy psychiater. antidepresiva nie su zdaleka take nebezpecne alebo skodlive ako pises, hlavne v dnesnej dobe. vysadzaju sa vzdy pomaly a postupne - su pomocou na prekonanie najtazsieho obdobia, problem samozrejme treba riesit komplexne - psychoterapiou, zmenou zivot.stylu, relaxom, sportom, atd atd.. ale tieto hororove scenare ktore niektori ludia pisu tiez netreba pocuvat, psychiater nie je idiot a vie do akej miery je ktory liek navykovy....

somebody

a antidepresivum COAXIL?počul si už o tom?nemá žiqadne vedlajšie učinky si prečitaj o nom na nete to beriem a j e v elmi účinné nijaké vedlajšie učinky