Zlý pocit

ustrachany

Moj hlavny problem je toto.Hoci som pol roka bral lieky na socialnu fobiu, stale utekam pred ludmi a dalsie lieky uzivat nechcem. Mam medzi ludmi cudny pocit a preto som radsej sam, ale velmi by som sa k nim chcel priblizit.Mat aspon jedneho skutocneho kamarata. Alebo skutocni kamarati neexistuju?Poradite mi nejake terapie?

M74

Ide o to že si chceš nájsť priateľov, alebo iba využiť čas. Pri korčulovaní a bikovaní sa asi moc nezoznámiš pokiaľ nie si extra spoločenský človek. Výhodou je že nikoho iného na takéto športy nepotrebuješ. Zase pri kolektívnejších športoch sú je to presne naopak.

ustrachany

Jajka001, ty mas kolko rokov? Vidim, ze dost casto tu pises.... Inac to s tym bicyklovanim to neni zly napad, ale radsej by som sa naucil korculovat.

sweater

ak si chces najst nejakych kamaratov, tak nejaky kruzok, neviem napr. ak sa chces zdokonalit v reci tak sa prihlas na jazykovku, s tou posilovnou co tu pisali uz predomnou to je super napad, budes nabuchany a budes sa sam sebe fakt pacit :) ale neprehanaj to potom casom stravenym pred zrkadlom :)

Poradimti

Ak si introvert, čo som usúdil z toho, čo si napísal ti poradím nejaké online hry, alebo MMORPG hry :)
Ak chceš začať kolektívny šport, alebo športovať sám, tak to už je výber na tebe :) Máš na výýýýber hooodne toho :)
Bmx, skateboard, powerizer, posilovanie...