Zvyseny hemoglobin v krvi

Zuzana789

ahojte,ja som mala hemoglobin 250 (asi v januari a pred par tyzdnami som bola na krvi robili mi krvny obraz aj biochem. na zelezo ale nepovedali mi vysledky len je to v poriadku) na zenu je to dost a mam 19 rokov, neberiem ziadne lieky iba HAK... rada by som aj dalovala krv ale nemozem lebo nemam tolko kg :( podledne asi mesiac mi trpne palec na lavej ruke a 4 mesiace stale po menstruacii opakujuce sa vaginálne mykozy neviem ci to ma nejaky suvis s tym hemoglobinom. a lekari nic neriesia lebo vraj je vsetko v poriadku...
prosim o radu :/

jajkafr

ajushenka
vysoká hladina hemoglobínu môže znamenať, že máš viac železa, ale nemusí. Môže ísť aj o to, že si menej pila deň vopred a preto bola krv "zahustená" ako sa ľudovo hovorí a preto sa hladina hemoglobínu zvýšila. Skús dodržiavať pitný režim to znamená denne vypi 2-2,5 l tekutín najlepšie čistá voda, nesladené minerálky, káva, mlieko a džúsy sa za tekutiny nepovažujú... a zvlášť si daj na to záležať pár dní pred odberom a potom uvidíš aké budeš mať výsledky... držím palčeky... nestrachuj sa nieje to nič vážne... ja mám vysoký hemoglobín, hematokrit a erytrocyty už od malého dieťaťa a nikto s tým nič nerobil a ani nerobí a žijem takže kľudne :)

RNG

Privela hemoglobinu skodi, znamena privela zeleza v tele, najma v peceni.

"Husta krv "je druhy problem, je to ked su krvne platnicky prilis lepkave a vytvaraju sa krvne zrazeniny,tj fibrinove vlakna a trombusy.
Na to pomoze brat nattokinazu, lubrokinazu alebo ciatocne aj serrapeptazu, dokonca aj rybaci olej a seanol ciastocne zriedi krv. Fibrinolyticke enzymi, najma nattokinaza su ale osvecene dlhorocne aj pri rozbijani krvnych zrazenie a napriek tomu ani velke davky nevyvolaju krvacavost.
A ako potravinove doplnky samozrejme nemaju ziadne skodlive ucinky a daju sa brat neobmedzene dlho

lienocka2808

urcite to bol hemoglobin??
Hemoglobin je krvne farbivo, ked ho mas viac to je dokonca dobre. Aspon s urcitostou vies, ze niesi chudokrvna.