AKO SKONCIT

Príspevok v téme: AKO SKONCIT
LETICIA

ahojte chcela by som sa opytat ci mozem skoncit z HAK kedykolvek ci musim dobrat balenie, beriem ju 3ti mesiac a od vtedy mam aj problemy so zaludkom, niekedy dobre a niekedy zle, vcera som ani nevzala, lebo mi bolo zle, tak som ju dala dnes rano akoze zabudnuta a mam strach na dalsiu vecer, cely den mam migrenu, zaludok ako na vode.

odpovedam

ked ta boli hlava, okamzite to vysad, ak si nechces sposobit chronicku dozivotnu migrenu alebo mozgovocievnu prihodu.... bohuzial ti to pisem z vlastnej skusenosti... pri HAK hlava boliet nesmie...

zajtra chod ku gynekologovi a neodkladaj to, ked ti je zle, tabletky ti ocividne nesadli...

Laurina22

Urcite sa porad so svojim gynekologom.Tabletky mozes prestat brat aj ihned,ale uvedom si,ze nebudes vediet,kedy ti pride dalsia menstruacia.A dalsia vec,uvedom si,ze do toho sa zapaja cely organizmus ako tu uz bolo spomenute.Podla mna porad sa s lekarom,on vie najlepsie urcit dalsi postup.

Internet nie je dobry lekar.

LETICIA

veverka urcite sa upravi a ked zena prestane brat antikoncepciu, ved to kazdej jednej co ju berie, ale tak radsej toto, ako sa trapim cele dni.

ververka

ved sa upravi cyklus? ale co to rozhasene telo, imunita a vsetky pochody v tele. to nie je len o tom. mozno ti bude este viacej zle ako teraz.
ja len ze to nie je len o tom ze dostanes/nedostanes kramy. tam sa zapaja cely organizmus.
ale ak ti je naozaj tak zle, tak prestan brat hned

LETICIA

tralala ja teraz beriem 3ti mesiac a dnes by som uz tabletku vziat nechcela, nevadi ze mi rozhadze cyklus ved sa upravi, ale ja to iste neskutocna unava, bolest hlavy, ale niekedy nebolo nic a teraz je a toto ze je este vikend

trala

ja som prestala po 7 dňoch brať antikoncepciu lebo mi bolo strašne...ja som bola stále unavená aj ked som spala aj cez deň 3 hodiny a 7 deň mi bolo na odpadnutie...gynekolog sa nepotešil, že som prestala brať lieky, ale mne to našťastie nerozodilo cyklus a bolo mi jednoznačne lepšie

LETICIA

preto som neprestala hned, lebo niekedy mi nebolo nic ked som vzala, najprv mi zistovali ci nemam helicobaktera a este cakam na gastro a vela dalsich vysetreni, dnes som dala aj za vcerajsok, lebo vecer mi bolo zle.

jajka001_

zalezi ako velmi ti je zle, ak moc, tak prestan brat hned, ved cyklus sa upravi, ak je to znesitelne, sup v pondelok ku lekarke alebo aspon zavolaj a opytaj sa ci radsej dobrat alebo prestat brat uplne.

ververka

xdanielax - nemas pravdu. ale ano, nemusis dobrat cely mesiac ak si chces este viac rozhasit organizmus a pokaslat cyklus, kedze bude menstruovat ako vysadi a nie vtedy ked ma.