Pozvať ho znova?

Príspevok v téme: Pozvať ho znova?
kinder

Zdravím Vás. Je to trošku dlhšie, no potešil by ma Váš názor, lebo terajší môj stav ma už poriadne štve, lebo myslím len naňho,toho čo ma pomotal! Priblizne pred 3 mesiacmi som sa s nim zoznamila. Bol tu na 2 tyzdne, zije v zahraničí. Vôbec nieje môj typ, ani výzorovo a dokonca aj povahou mi zo začiatku nesadol, no nejak záhadne som naňho od 1.chvile lipla a namotávala sa čoraz viac a viac. Čakala kedy napíše, kde sa zjaví, kedy niekam pôjdeme... Snažila som si ho moc nepripúšťať k telu, alebo skôr k srdcu ako k telu...brať to ako flirt, úlet, čo prejde hneď ako s ním vzlietne lietadlo. No aj keď bol už vzdialený okolo 1800km stále sme boli v kontakte- na nete, sem tam sms a telefonát. Nikdy som mu ale nenapísala sama od seba ja. Niežeby som bola málo iniciatívna alebo nejaká ľadová kráľovná, nechcelo sa mi do toho, rozvíjať niečo na diaľku, v čom som nevidela žiadnu budúcnosť aj keď som ho mala príliš rada. Aj keď sa nato sťažoval, nechala som to tak, bolo to len na ňom a časom ho to zrejme prestalo baviť. Takto to upadlo, chýba mi, sliedim po jeho konte asi miliónkrát za deň, pripadám si už ako psycho. Teraz je tu znova na oveľa dlhšie a v hlave nemám nič iné. Boli sme „spolu“ v meste (máme spoločnú kamošku), ktorá ma donútila prísť za ňou a zamlčala mi isté skutočnosti. Tušila som, že je tam aj on, lákalo ma vidieť ho znova, tak som prišla aj s jedným známym ktorého som cestou stretla (to bola asi chyba). Neskôr sme sa bavili, už netuším o čom, lebo hladina alkoholu v mojej krvi bola mierne zvýšená. Ďalej si veľa nepamätám. Na druhý deň som ho skúsila pozvať na „rande“, no odmietol, vraj sa už na ten deň slúbil, nedá sa mu. Stretli sme sa náhodne v meste. Bol tam aj s dákymi ženskými tak som za ním ani radšej nešla, keď ma volal, navyše som ešte bola rozčarovaná z odmietnutého pozvania. Hodila som vlasmi a ponáhľala sa svojím smerom. Pribehol, bavili sme sa prečo som neprišla a aká som bola nepríjemná a podgurážená minule. Neskôr v bare som ho ešte videla dosť blízko tancovať s blondskou z tej partičky. Blúdi mi hlavou a neviem či to nechať tak, alebo nie... Asi vám to príde, dosť nenormálne celé čo píšem, to aj mne moje správanie niekedy, ale budem rada za názory...

danielaaa

Kinder kolko mas rokov a kolko ma on??
mna tiez nepritahuje vela muzov, naopak je ich velmi malo, ale uz to stoji za to a neodriekala by som si niekoho len preto ze zije prec, ved vravela ze tu bude teraz dlhsie a potom zide z oci zide z mysle :))

jajka001_

ako viete ze sa nieco nezvrtne a nebude byvat blizko seba alebo dokonca spolu? suhlasim s danielou, treba skusit a uvidis. neviem ako teba ale mna len tak hocikto nepritahuje.

kikinaL

Danielaa, a naco jej bude vztah na dialku? Ja som to zazila a bolo to uplne o nicom. Videla som ho ani nie dva tyzdne v roku. Ide o to, co hlada. Ak flirt a sem-tam sex, treba si uzit. Ale ak vztah, nebude to fungovat.

danielaaa

ja by som sla do toho :) preco si odriekat nieco co ta pritahuje, zivot je len jeden tak preco hladat ineho ked ta pritahuje ten konkretny... vela stastia prajem a nechaj ho nech sa poriadne zamiluje a bude vsetko ok :)

kinder

No presne tak viem, že najskôr je to tak, že ma láka to čo nemôžem mať ale zároveň tomu neviem odolať.. Ale nechám to tak, nemá to perspektívu a nie som ten typ čo obháňa chlapov..