JEHO naj. Kamoska

Príspevok v téme: JEHO naj. Kamoska
Lenka876

ahojte mám priatela s ktorým sme prešli velmi ťažkými skúškami , velmi vela som trpela , aj preto lebo som velmi žiarlivá aj ked to nedám najavo . Teraz je tu však ten problem.- On ma najlepsiu kamarátku , s ktorou trávi vela casu ,stale si volajú atd. viem ze ma miluje ,ale ona ho balí. Kedysi to bola moja velmi dobra kamoska,ale teraz viem , že to túži rozbiť . Nic nemozem povedať ,lebo on by ju obranil a on si to neivedomuje . Priatel ma miluje kkoli povahe , pretože nie som vobec pekná a ona obkukala moje vlastnosti a správa sa ako ja. Len ona ma výhodu je 100krát krajšia :( Ja neviem co mám robiť , MILUJEM HO !!... a ked ho zvedie ja to neprezijem ... cítim , že k nej cíti nieco viac ... ZIARLIM tak strasne že to ani opísať neviem.. Velmi to najavo nedávam ale je to hrozné. Povedať mu nic nemozem o nej.ma ju rád .. co mam robit ?? :( :((

Strawberryca

kamhan
s tymto uplne suhlasim :) "Jednoducho si vymysli nejaké plány na víkendy a pod. aby sa s ňou nemohol stretnúť. :)"

kamhan

A ešte jednu vec som Ti zabudla povedať-resp.napísať. Skús svojho priateľa od jeho naj. kamošky "brať". Jednoducho si vymysli nejaké plány na víkendy a pod. aby sa s ňou nemohol stretnúť. :)

kamhan

Ak by som bola na Tvojom mieste, asi by som sa s priateľom o tomto porozprávala. Možno Ti to už poradilo veľa ľudí, no a možno si to už aj urobila, no toto je moja rada. Ak by som bola spisovateľka a písala by som tvoj príbeh(problém) asi by som to vyriešila tak, že by tvoja postava objednala na tú jeho kamarátku vraždu, ibaže to nie je možné a ešte viac by to skomplikovalo celú vec. tým som Ti chcela povedať, že v žiadnom prípade na ňu neobjednaj vraždu :-D . To by bolo z mojej strany všetko. Tak Ti držím palčeky :) Good luck!

Strawberryca

Lenka,skus s nim travit co najviac casu nech vam je fajn navrhni nieco zavolaj ho von potom nebude mat na nu cas :) urcite jej nedovol aby ti hento robila! normalne mu vstup do svedomia ked budete niekde spolu ked budes na nom pritulena tak mu zacni tak vklude rozpravat vsetko co ta trapi ze ti to ublizuje nech ti to nerobi ked ta lubi...a nehovor si ze nie si pekna .. kazda baba sa vie pekne spravit ...co je podla teba na tebe skarede??..

Carie

Prepac, ale vobec mi nepride normalne, ze on sa kamarati s inou babou a ty si bokom. To ked uz, tak by to mala byt vasa spolocna kamaratka a stretavat by ste sa mali vsetci spolu, ale toto nie je normalne. Oni si esemeskuju, vyvolavaju, stretavaju sa bez teba.... A este vies, ze keby si mu nieco na nu hovorila, on by sa jej zastaval a tym padom by isiel proti tebe. Nemyslim, ze robis dobre, ze sa tvaris akoze nic, on ma pocit, ze ma povolene dve zeny a ze je to takto vlastne super. Prip. si skus aj ty najst takeho kamarata, s ktorym sa budes stretavat bez neho, budete si vyvolavat a jeho odmietnes na stretnutia zobrat. Lebo vsak to bude len tvoj kamarat. Jak sa mu to bude pacit. To bude urcite protestovat, ale toto su mnohi chlapi taki hajzlici, ze oni mozu vsetko, zena nemoze nic lebo hned je k...a. Mam aj vlastne skusenosti.

fanotka

ehm, teraz som si prečítala príspevky. No Lenka- si presne typ ako moja kamoška. Tebe niet rady ani pomoci. Myslim že je už zbytočne ak ti tu niekto niečo bude písať , ty si sa rozhodla byť ďalšou hlúpou nanou, trpieť aj keď nemusíš.
Asi si nezažila iné vzťahy ak tvrdíš že nezabudneš.
Keby tu mal napísať nejaký chlap, no neviem či by ti napísal niečo pekné či pozitívne....
Veľa šťastia a rozumu ti prajem. Nič v zlom naozaj.

fanotka

nečítala som predošlé príspevky, netuším koľko máš rokov a aký je tvoj priateľ ale ja si myslím že asi ťa nemiluje. Ak by ťa miloval a ty by si mu povedala že čo je vo veci hneď by s ňou prerušil všetky kontakty. Tak ma dve a je mu fajn a ty ...naivná to trpíš.

A nechcem maľovať čerta na stenu ale ak s ňou trávi veľa času, asi v tom bude niečo viac ako len "kamaratstvo".

Pripadá mi to smiešne a trošku vo mne vrie krv keď takéto veci čítam lebo zažila som niečo podobné až na to že priateľ ma pochopil a úplne prerušil kontakty s každým kto sa mne alebo jemu nepozdával. Milujeme sa a všetko je fajn.

lenka876

áno , ja to skúsim a viem ze ak to enbude fungovať nestojí mi zato.. Ale to trápenie bude privelke,kedže už je :/

jajka001_

lenka - ak ta ozaj lubi, vyberie si teba. neuspokoj sa s nicim mensim, s nicim menej, nebud ta druha len aby si bola s nim. ale verim, ze si vyberie teba, inak by predsa s tebou uz davno nebol. ona sa mu ponuka, ak by ta nemal rad, ide za nou.

Excita

Lenka - plakat budes prvy mesiac... smutna budes len par mesiacov... potom to pominie... radsej by si sa trapila a nervovala dalsich X rokov vkuse? Ak s nou obmedzi kontakt, ma vyznam s nim ostat, ale ak nie, tak sa neboj a ukaz mu, ze ty takeho "pseudo-priatela" nepotrebujes..