Holistická liečba

alica 532

VYLIECENA, ako to prebiehalo, co sa dialo na terapii holistickej mediciny a ako dlho si tam chodila s akymi problemami? Dakujem.

vyliečená

ak mas na mysli nieco take, ako ze sa berie clovek ako celok - cize jeho telo aj dusa a podla toho sa aj lieci, tak take skusenosti mam. v centre alternamedica v bratislave tak lieci dr. albertova. ona je povodne psychologicka ale ma vzdelanie z roznych odborov alternativnej mediciny. a ona sa naozaj zaujima o cloveka kompletne. sama som zazila a je to tak. hlavne ze to pomohlo. predtym ma kuskovali specialisti a kazdy povedal nieco ine.

- mira

Videnie celku je dnes vzácnou vlastnosťou. Medicína sa ubrala cestou videnia jednotlivých častí, ich nahrádzania miesto toho, aby vnímala vzťahy medzi jenotlivosťami a celkom a ich súhru. Tiež vzťahy medzí organizmom a okolím, medzi telesnou, duševnou a duchovnou stránkou osobnosti a ich jednotnosť.
Medicína rozporcovala človeka na orgány, bunky, chemické substancie a to ju zaviedlo na scestie, keď ide stále do väčších detailov a nevie si rady. Žerie to stále viac peňazí a nevedie k výsledku.