Vypoved-pracovná zmluva na dobu určitú

bibi123

Pozor, ak by ju vyhodil pre hrube porusenie pracovnej discipliny, da sa jej to do papierov a bude sa to s nou vliect.
V tom pripade by si nedostavala ani podporu z uradu prace! Na PNku sa tiez nemozes dat, lebo ak by dosla kontrola a Ty si v zahranici, tak by mohol byt z toho tiez problem. Jedina moznost je dohoda o rozviazani pp

Barborka27

Ved to je to, ja by som to nechcela urobit tak ze nepridem a kaslem na nich, najradsej by som sa dohodla. Problem je v tom, ze chceme s priatelom ist do zahranicia a ked nam agentura dá ponuku na pracu, mali by sme byt schopni max. do 7 dni vycestovat. Premyslala som aj tak ze by som im dala mesiac, ze este ostanem ale co ak tam po mesiaci skoncim, a ziadna ponuka do zahranicia nebude a ostanem bez roboty aj tu. Je to risk, ja viem. A navye viem.

Anaya

BARBORKA --- A nedá sa so zamestnávateľom dohodnúť? Môžeš dať aj výpoveď dohodou, keď sa so zamestnávateľom dohodneš a on bude súhlasiť, že 2mesačná výpovedná lehota nie je nutná.
Inak, myslím, že sa dá aj tak, že neprídeš do práce a za 3 dni absencie, ti zamestnávateľ dá sám výpoveď.....alebo tak nejako to je....Toto sa mi však nezdá moc korektné voči zamestnávateľovi, ak on bol k tebe doteraz korektný...
Skús sa s ním dohodnúť.

Barborka27

a co potom? kolko mam byt na PN? a potom sa budem musiet aj tak vratit do roboty? sak nemozem byt na PN 2 mesiace? a mimochodom, chcem odist do zahranicia takze o to mi ide..