kedy ho mam spravit

Príspevok v téme: kedy ho mam spravit
Esmeralda14

ahojte. mam velky problem. Uz viac chalanov ma pozvalo do kina, ale ja som este so ziadnym nebol. Kamosky sa opytat nechcem, lebo ony uz nejsu panny ako ja a nechcem sa strapnit :(
Ked idem s chalanom do kina, mam ho vyfajcit pred, alebo po filme? A kde? lebo rodicia ma pustia von iba do 9ej vecer, a v tom case je este svetlo vonku.
Dakujem za odpoved, som lenka a budem mat 15r.

lokti

Esmeralda14.

Vieš čo sa mne stalo?
Bol som v kine a vedla mňa sedela fakt krásna kočka! Film bol taky sexi,že už po pol hodine som zacítil ruku v rozkroku a tížke zašeptanie...ak dovolíš spravim Ti to,potrebujem to i Ty?
Nasledovne mi prekryla rozkrok tenkou vetroukou a a rozopla rifle a jemne dráždila rukou penis. Hneď reagoval a postavil sa mi,nasledne sa naklonila do môjho lona a prikryla si hlavu vetroukou. Cítil sam jej jazyk na mojom penise,jemné láskanie zo začiatku prešlo k slastnému dráždeniu a môjmu orgazmu,neprestávala a stale pokračovala. Vysala ma do poslednéj kvapky a skoro som odpadol od rozkoše!
Po tejto divokej jazde mi dala pusu a povedala mi...bol si zlatučký,ďakujem!
Postavila sa a odišla z kina!!! Myslel som,že som v oblakoch,bolo to niečo super a ďakujem tej kočke!! Zavolaj mi:0914275032,ja mám tiež rád oralny sex-rd Ti to oplatím!!!!! Moc chcem!I Ty si zlatučká!!!

Dasena

No ved pozrite temu nocne kupanie... tam pise, ze ma aj susku aj pindura....a teraz je to 15 rocna Lenka.... sa niekto nudi..

lienocka2

Ty sa musíš neuveriteľne nudiť, keď sa tu takto zabávaš. Si lenka, ktorá o sebe ale píše v mužskom rode...

Esmeralda14

mam mensi problem, este som nikoho nevyfajcil.. Poprosil som brata Joza, ci mozem na nom vyskusat, ale myslel som, ze sa to robi zubami a ked som zacal, tak ma Jozo dal taku facku, ze som sa postal.
Neviem co mam robit, nechcem to pokazit :(