Neprirodzená divná tvár

Príspevok v téme: Neprirodzená divná tvár
a taaakkk

zdravím.. prosim chcel by som radu.. či niesom sám s týmto problémom.. alebo ako ho odstránit..alebo aspon zmiernit.. NA SLNKU ,SVETLE.. SI PRIPADAM VELMI NEPRIROZENO ..jednak citlivost na slnko -vrasky atd..oči skoro zavrete.. A hrozné tvárenie.. uplne si pripadam..ako dilino.. jeto hrozne.. ked som medzi ludmi. vsetci sa tvaria normalne prirodzene.. a ja skroo oci zavrete. ked ich mam 5 sekund otvorene jak ostatny porad mi zacnu slzit.. a uplne divny pocit neprirozenosti .. JETU NIEKTO PODOBNY MNE?co sa tyka tohoto problemu ?

lost

ani by som neuveril ak neuvidim na vlastne oci ze sa niekomu neprivieraju oci na priamom snlku, ved to slnko je tak silne, ze to by bolo nezdrave az fyzikalne nemozne :)
a to nenosim slnecne okuliare lebo nikde nepredavaju kde ja zijem (zapadne slovensko)
a dalej, pozeram sa do takmer 1000W obrazoviek a tam mam oci otvorene stale a neprekaza mi to, no hoci aj nepriame slnko ano.

A co robi odraz s vasimi ocami? napr odraz od bieleho, odraz z asfaltovej cesty atd.. atd.. ja to fakt neznasam a najradsej by som to slnko vypol :D asi ma postipla macka, ked mam radsej tmu nez svetlo..

rennata

Ja mam tiež citlivosť na slnko hneď sa mi oči prižmuruju. Nemaš problemy so zrakom? Lebo ja ano a preto to spolu súvisí, ja mam šedy zakal + astigmatozmus.

a taaakkk

dakujem vam ze ste sa ozvali.. len ja mam aj psychicku poruchu tak to bude asi tym .. ze sa tak divno citim na tom slnku.. neviem o opisat.. ale uplne neprirodzene.. a taktiez mam akne .. hoci ake pupaky.. take maleako potnicky a hoci co.. no proste hrozaa.. ale dakuejm este raz ze ste mi odpovedali.

nessie

precitlivenost na slnko/svetlo to mozno moze byt... a inak to sa stava sem tam aj mne, som zvyknuta nosit slnecne okuliare vonku ked svieti slnko a zistila som ze aj ked je mierne zamracene tak zmurim a musim si dat slnecne... ako keby som si na to uz zvykla alebo co a na slnku tiez zmurim jak blb...