Je to smutne

Wathara

No prave ta baba mi chyba naposledy som mal ked som mal 14 a to sa nepocita ako normal vztah kamosi si uz zhanaju frajerky a ide im to a jak najostatnejsi idiot sam ....

trevor

tiez nemaptrim k ludom, ktori by si chceli zivot na zemi este raz vyskusat. a ked to tak sledujem, tak su rozni ludia, ktorych to bavi na zemi a inych nebavi. napr. vaxsina sa bavii ublizovanim inym v roznych formach hrozneee

soffa

deti su v dnesnej dobe rozmaznane;-(treba im dat pracu,aby nemali cas sa nudit.kam ten svet speje.moj rocnik 30tnicky sme nemali ani ponatia co je to samovrazda,neboli ziadne depresie u deti,ziadne vykyvy.stacilo ak mama raz zvysila hlas a bolo.respekt.a nie v dnesnej dobe su linky istoty atd,a vlastne decko uda rodica.no co uz ,chceli sme demokraciu tak ju mame.a mozete sa do mna teraz pustit;-)

H2O

Oukej, spojil som veci, ktore sice maju kauzalitu, ale nie nevyhnutnu.

Inak považovanie smrti za logicke riešenie može sposobiť nadbytok problemov, globalna nespokojnosť so životom a pod. ale može to prameniť aj z nedostatku radosti/kuzla zo života prameniaceho zo silnej racionalizacie a každemu takto zmyšľajucemu by som chcel v dobrom poradiť dať svojmu racionalistickemu "ja" veľku facku, zmysel života nemusi tkvieť v ničom, čo suvisi s logikou a mal by si to uvedomiť každy, kto použiva rozumove schopnosti viac než je potrebne (aj keď obvykle to byva naopak :)

system

mozno preto ze nemas ziadne ciele do buducnosti, stanovte si nejake. nemusia to byt velke ciele, ako vystudovat VS, stat sa neviem cim. mozu to byt aj napriklad vyhrat sutaz v sachu. alebo neviem co vas bavi. ... len tu zase nepis ze nic ta nebavi. kazdeho nieco bavi, treeba len trocha investovat. kup si nejake udice rybarsky listok a venuj sa tomu, alebo si kup korcule sportuj. alebo len zober ceruzku a kresli ak ti to ide. nebudes mysliet na blbosti. Nemysli si ze si jediny ktory ma starosti. Mas 17 r. mna by moc zaujimalo co vsetko sa ti znechutilo skola ? sklamala ta nejaka baba ? alebo rodicia ? Nic sa neboj, pridu aj ovela horsie veci. Spametaj sa a prstan mysliet na blbosti ze ta to tu nebavi. Ak ta to tu nebavi, uc sa cudzi jazyk aby si o 3 roky mohol niekam vypadnut a zacat zit. :)

Genesis

H2O

to ze niekto nechce zit neznamena ze je chory

niekto moze chcet umriet pretoze nevie riesit problemy ktoré mu ubližujú (prípadne na riešenie daných problémov riešenie nie je), iny jednoducho poklada zivot za nezmyselny atď. Umrieť môže chcieť aj úplne zdravý jedinec bez depresie pretože sa mu to zdá ako logické riešenie.

H2O

Genesis, s tymto nesuhlasim, nezda sa mi spravne, že za normalne sa považuje keď je človek chory, znechuteny a unaveny a keď sa zrazu zjavi niekto, z koho vyžaruje pevne zdravie a chuť do života, tak všetci sa čuduju, malo by to byť naopak. Praveže si myslim, že každy by sa mal tym znepokojovať a snažiť sa to vyriešiť - keď už nie kvoli sebe, tak kvoli inym, lebo ľudia sršiaci zdravim a energiou dokažu naplno využiť svoj potencial, čo v konečnom dosledku može znamenať skvalitnenie života mnohym ľuďom, nevraviac o tom, že stretnuť takeho človeka je čista radosť..

ninka255

bože ľudia, vážte si život, čo by niektorí chorí na rakovinu a iné ťažké zdravotné problémy dali zato aby boli zdraví.

Genesis

ja som si zelal uz v 14 vecer zaspat a nikdy sa nezobudit

teraz mam 32 a zelam si to iste

bol som aj na psychiatrii depku mi nezistili

tento svet nie je zrovna uzasne miesto na zitie citiacich bytosti takze je normalne ze niektore jedince chcu z neho jednoducho prec.