Červy v mojom tele !! prosím radu !

Príspevok v téme: Červy v mojom tele !! prosím radu !
natusa42

dobrý den ,pred pár týždnami neviem možno tri týždne to môžu byť ,som asi pravdepodobne zjedla červíky (resp.ich zárodky) ,jednoducho sa mi dostali do tela,neviem o aký druh červov ide ,môžu to byť mäsové ,ale aj múčne ..v stolici som nenašla žiadne pozostatky z červov ,takže neviem ,čo mám robiť ...boli také asi 1 cm dlhé ,možno viac ,biele (žlté) bruško ,spodok ..a vrch čierno-hnedý možno ..a také akoby nie chlpaté ,ale také " nôžky " mali ...neviem z čoho to môže byť ,ale sa nám doma vyliahli ,asi bud z chleba alebo z mäsa a je preto možné ,že som niečo také zjedla ,už dva týždne mám žalúdočné problémy ,ale to vraj z prejedenia lekári skonštatovali ( lenže ja som vtedy ešte nevedela ,ked som bola u lekárky ,že som pojedla možno niečo takéto),ale jednoducho už dva týždne diétujem a je mi stále zle od žalúdka ,na vracanie atd ..mám problém niečo zjesť ...a teraz neviem ,čo mám robiť ..či mám vážne len pokazený žalúdok ,alebo to môže nejako súvisieť s tými červami ::::: prosím Vás súrne o radu ..k lekárovi s tým ísť totiž nechcem ...môžu nejako červy ublížiť človeku ?na nete som o tom nič bližšie nenašla .::(:(ďakujem

simka111

Zle ti je zo stresu, žalúdok je na stres veľmi citlivý, v hlave máš stále tie chrobáčiky a žalúdok na to reaguje, nechaj to tak, dôležite je, že to niesu parazity, ktoré dokážu žiť v ľudskom tele.

Uvar si rumančekový a medovkový čaj na ukľudnenie a všetko bude OK

Defcon

S najväcsou pravdepodobnostou sa jedna o psychosomaticku bolest, laicky povedane, myslis na to , tak ta to boli. Neusiluj sa prestat na to mysliet, ale zacni pit nejake caje na zaludok a prestan vyvadzat s dietou, lebo prave dietne laicke stravovanie moze byt rovnako pricinou bolesti. Zeby si zzjedla cervy rezistentne na zaludocnu kyselinu mozes vylucit, je to nemozne. Take cervy totiz sa totiz neliahnu len tak. Potrebuju ine prostredie a mimo toto prostredie hynu.
Aspon teda predpokladam, ze si nekonzumovala macacie fekalie alebo podobne veci.

Vianok

ste nechutní. Po Vianociach musíte tu písať o červoch a hlístoch a o tom že sa chcete zabiť?! Užívajte si Vianoce radšej.

RNG

Dostatok kyselin v zaludku znici skoro vsetko zive, az na niektore zarodky, ktore su odolne voci kyselinam. A z nich su nebezpecne len tie, ktore vedia v nasom tele parazitit. A to nie su "chlebove cervy"

zamčanka

ak si ich aj zjedla davno su uz na druhom svete. a tie bolesti mas mozno preto lebo sa bojis a stale na to myslis a sustredujes sa na to. urcite ti nic nie je. africania jedia zive larvy a vselijaky hmyz a cinania zive chobotnicky a su tu. sice by som sa pri tom asi povracala, ale viem, ze sa im to nemoze rozmnozit v tele, lebo to samozrejme pri traveni zahynie. a tpch si z teba robi srandu. na to si snad prisla aj sama. ale co si cakala ked sa pytas na taku somarinu.

tpch

Vies co, cervy ta uz urcite zvnutra zozieraju, pomaly ale iste postupuju do vsetkych telesnych tkaniv, prehryzkavaju sa nielen cez traviaci trakt, ale aj do inych organov, vies, co moze narobit taky cerv v mozgu alebo v peceni? Urcite uz mas vsade same zarodky a z nich sa budu liahnut dalsie a dalsie husenice a pomaly kladu vajicka vsade, kde ich napadne. Budes pomaly citit brnenie v svaloch, mravcenie vo vnutornych organov, rozpadavanie miechy atd...
:-D

natusa42

ved ano ,ta kyselina ma napadla ..ze ta by ich mohla " rozozrat " a samozrejme nie su z titanu :D to viem aj ja ,ale ja sa len bojim ,ci sa nemohli "vyliahnut " aj v mojom zaludku alebo mi nejakym sposobom napadnut organizmus ..alebo co ...a ano ,myslim ,ze som spravila dietnu chybu ...ked som dodrziavala dietu ...lebo som si dala teply rozok ,takze asi tak ...a asi to mam uz teraz skor psychiku ..ale neviem ,mozem sa teda spolahnut ,ze nic sa mi nemoze stat ,ked aj cosi mam take v organizme ?

Katka87

Zjest cervy je strasne nechutne, a musi to ubijat tvoju psychiku, ale ver tomu, ze ti neublizia. Tvoj zaludok ich uz davno rozlozil a vylucil. Mozno si spravila nejaku dietnu chybu a tym, ze si zistila, ze si mozno zjedla cerviky ta to psychicky tak zobralo, ze dalsie problemy so zaludkom mas len z dovodu stresu. Mozno je to nieco ine, ale ver tomu, ze cerviky to urcite nie su.

mate59

niekde som čítal štatistiku, že človek za svoj život zje cca 3 kg hmyzu.A ani o tom nevie.Napr. ja do čerešní nepozerám.