Vaječníky hoky poradte

Príspevok v téme: Vaječníky hoky poradte
Luke27

Poradte čo môže byť priatelke včera ju neskutočne z ničoho nič začali bolieť vaječníky, až mala kŕče a od bolesti skoro odpadla chvala bohu to po 3 hod. prešlo no ešte pobolievali. z čoho to mohla mať? na ničom studnom nesedela? ja som premýšlal či sa neprechladila.vstredu ide ku gynekológovi a posedal som jej nech mu to povie no ona sa bojí že on to vyšetrí a nenajde nič a povie že si vymýšľa. ja viem príčin može byť vela ale aspoň niečo povedzte.dik

vodnarka

mimomaternicove tehotenstvo je take ked sa vajicko po oplodneni nezahniezdi v maternici ale ostane vo vajickovode

luba

myslim, že doktor jej určite nič také nepovie-že simuluje. a aj keby povedal-nestojí jej to za zdravie a za svoje budúce deti. ak má náhodou zápal vaječníka (ja som ho mala a tiež neviem z čoho), tak jej to môže prejsť na vajíčkovod a ten sa jej môže zlepiť a stane sa neplodnou.. preto radsej strpiet doktorove poznámky..

veronik

ak je to okolo 14.dna po skonceni menstruacie, tak to moze byt ovlacia, ja ma dost bolesti, mne to vystreluje do stehien.a trva to len den.ak by mala zapal vajecnikov, mala by bolesti stale, a aj vytok.a menstruaciu ma v poriadku?/mimomaternicove tehotenstvo?/moze ist aj o cystu.nech to spomenie urcite dr, urobia ultrazvuk abude vsetko jasne.ale nech to spomenie aj keby to preslo dovtedy, vzdy radsej lepsie to skontrolovat.