escapelle

Príspevok v téme: escapelle
dufamzeok

ahojte:) ak sa stane aj cloveku co to nema vo zvyku ze ma nechraneny sex, ale muz sa spravi mimo- na brucho, a po 2 dnoch uzije Escapelle(je tam ze ucinkuje az do 72)...ale uzije po 2 dnoch lebo po 1 zena nemala kam ist do lekarne(ani nonstopovej)... tak bude v poriadku? sex bol 1. prerusovany, 2. uzil sa escapelle, 3. menstruaciu mala asi tyzden pred sexom amala by mat neplodne dni - menzes navyse nedostava lebo nema dostatok progesteronu, takze na jeho vyvolanie berie injekcie ...ked scitame ze sex bol preruseny, escapelle uzita a zena nedostava prirodzene menze kvoli endostatku hormonov, vsakze to bude v poriadku? len ma uistite prosim vas:) a opakujem ze to takto vo zvyku nemavame :)

[zruseny7]

Mm ..budem vyzerať ako najhlúpejšia ..ale mala som nechránený sex a na druhý deň som si dala tú tabletku ..no aj v ten deň som mala ďalší nechránený sex.. myslíte že tá tabletka účinkovala ešte aj potom alebo mám zobrať ďalšiu ..môže sa to vôbec dva dni po sebe??

jankaaaaaaaaa

nechapem naco ste mali prerusovany styk ked potom zena uzila tabletku po..??? ved ta tabletka po je take svinsvo a dokaze nestudocne narusit zensky organizmus atd. ta tabletka je urcena pre zeny po znasilneni, alebo ak praskne kondom napriklad, a nie ked par sexuje nezodpovedne a nevie ani ako dochada k oplodneniu, ci k nemu vobec mohlo dojst, a navyse ani nechce znasat nasledky takeho neuvazeneho konania

jankaaaaaaaaa

ja nikoho neurazam, radim ti aaby si si prestudoval/a ako dochadza k oplodneniu a potom dostanes odpoved na svoju otazku

dufamzeok

toto forum nema sluzit na urazanie ludi:) tabletka "po" ma zabranit uhniezdeniu oplodneneho vajicka v maternici, mam tu letak:) samozrejme ze sa ma pouzit antikoncepcia pocas styku a takato tableta je "len" zachrana, ak sa nieco stane, malis me to prerusovane (co je sice forma ochrany ale najmenej ucinna zo vsetkych kedze nemusi vsetko byt vcas mimo) co nezvykneme ale stalo sa a na dalsi den nemohla ist do lekarne... viem ze prerusovany styk je forma ochrany ucinna najmenej zo vsetkych atd. my sme len obaja potrebovali uistenie ze vsetko bude v poriadku a partnerka bude dalej zit bez necakaneho problemu :)

dufamzeok

navyse ked ona tu tabletku zapila po 2 dnoch tak uz bol jej zaludok a creva "po opici" v poriadku a dobre vstrebali tabletku... je este nieco okrem lubovnika co by nemala vypit alebo zjest aby tableta fungovala? dakujem pekne :)