Dobrý zubár v Bratislave

Príspevok v téme: Dobrý zubár v Bratislave
MMMaruska

Pokúsila som sa vyhľadávať v podobných témach ale väčšina z nich už bola staršieho dáta tak som sa rozhodla založiť novú.

Momentálne hľadám dobrého zubára/ku v BA, môže byť aj súkromný. Vedeli by ste mi prosím poradiť, kto je dobrý a kto nie?

AK by ste si našli čas k rade napísať aj kde ten dotyčný sídli a koľko ste dosial platili, telefonne číslo alebo tak, to by bolo ideálne, ale snád sa to dá aj vygoogliť:-)

ďakujem veľmi pekne, naozaj to oceňujem!

Pekný den

Romčiči

Zdravím, pozerám , že tu je kopec odpovedí ale akosi som nejak nenašla nejaké konkrétne typy na dobrého zubára :/

Klara154

Ano a stomatolog by mal aj na tu starostlivost naviest, vysvetlit, lebo mnohi si nesieme zauzivane vzorce roky a pritom nie su dobre, nespravne a zle ked sa zuby umyvaju to zavana problemom.

prieskumnicka

-rosebud- Rovnaky nazor mam na to aj ja. Az casom vekom som si zacala vsimat, ze nemam take pekne zuby ako moji znami a ma to akoze tak dost iritovalo, lebo som myslela, ze sa staram o ne dobre, lenze to je aj o tomto co ste pisali a aj teda o poctivej dennej starostlivosti.

rosebud

Klara pri zuboch sa na nevedomosť podľa mňa nedá vyhovárať.
Od malička by sme mali deti viesť k tomu aby proste sa starali o svoj chrup, o zuby. A tak to mali robiť aj naši rodičia. Ja na dentálnej hygiene bola prvýkrát asi až v 24 rokoch, ale aj tak je to stále lepšie ako vôbec.

tomino874

Kuzelnicka dávam si záležať aj na večernej starostlivosti aj na rannej, kedysi som to večer flákal, že som to nepovažoval až za tak dôležité, ale dnes tomu ozaj dosť času venujem.

Chéri

Kuzelnicka ja ti poviem, že u mňa sa napríklad zmenilo aj to, že chodím pravidelne na dentálnu hygienu, kedysi to bola u mňa rarita, nechodila som raz do roka a nieto ešte častejšie aby som išla.

tomino874

To je fakt, tiež som si tak na kvantum problémov zarobil a môžem byť rád, že doktorka z Pearl Dental bola ochotná mi všetko dať dokopy, síce nešlo to hneď, bolo treba postupne to robiť, dávať do poriadku, ale teda podarilo sa jej to, zvládol som to aj ja bez problémov a teraz tá starostlivosť každodenná u mňa už úplne inak vyzerá ako kedysi :D