Môj syn trávi veľa času na záchode

Príspevok v téme: Môj syn trávi veľa času na záchode
Aneta.Martin

Dobrý deň,
začala som to pozorovať už od jeho štyroch rokoch, že trávi veľa času na záchode. Tolerovala som to, v šiestom roku, keď nastúpil do základnej školy, my zavolala pani učiteľka a odporučila pomoc psychológa, hovorila, že môj syn je celé prestávky na záchode, odchádza hneď po zvonení a prichádza po zazvonení. U psychológa nám povedali, že syn je v poriadku, a že by sme to mali tolerovať. Dnes má deväť rokov a dennodenne sedáva celé dni na záchode, vychádza len zriedkavo, kvôli nemu sme museli namontovať druhý záchod aby sme mali kam chodiť my s manželom. Jesť a hrať sa nechce inde ako v záchode. Učenie mu inde tiež nejde. Snažíme sa to tolerovať ale v poslednom čase to je už veľmi ťažké. Máme sa s tým naučiť žiť alebo ísť k ďalšiemu psychológovi? Nechceme to s manželom moc siliť, každý predsa musí mať nejaké súkromie.

ako?

Aneta.Martin, mozes nam napisat, ako to pokracuje s tvojim synom? urobili ste nejake opatrenia? alebo ich chystate? mate nieco nove?

po.mocnik

este to moze byt aj tak, ze v nej skrslo nejake podozrenie voci manzelovi ked si to tu precitala a teraz sa z toho spamatava a nedokaze reagovat. ved uvidime, ci si najde cas a nieco sem napise. aspon dakujem.

po.mocník

inak, musim povedat, ze ma dost stve, ked si niekto hodi temu, tu mu ludia radia, stracaju s nim cas, usiluju sa pomoct a on sa potom neunuva ani obcas oznamit aky je stav, ci sa veci pohli, ci sa nieco riesi. myslim, ze ti ludia, ktori tu reaguju, aspon ti, ktori maju naozaj snahu pomoct, by si to zasluzili.

talentmania

Dufam ze je to iba vsetko vymyslene a vobec to nieje pravda!!!
Ale na druhej strane preco by to niekto robil? Ano ako dobra zabavka?Mozno je to vymyslene z casti.Mozno ze to pise niekto kto ho pozna napr.niekto z jeho rodiny nemyslim mama,otec,surodenec ale mozno bratranec,sesternica,teta,ujo ...Niekomu je to mozno zvlastne ak chodia na navstevu a tymto sposobom by chcel vyzistit ze asi preco sa tak sprava a blizsie informacie nepozna tak si trosku povymysla.Alebo kamarati z triedy niekto kto nepozna cely pribeh len nieco a tu chce zistit nieco viac.Lebo ak sa priamo chlapca na to opyta ten mu to nepovie a mozno ani jeho mama ani otec sa brania nieco vysvetlovat tak zistuje takto.Kto vie co je na tom vsetkom pravdy len dufam ze nic to by bolo najlepsie.Inak nema strach z otvorenych priestorov AGORAFOBIA?

Katka87

Autorka sa vyparila? Nejak sa prestala vyjadrovať. Je to fakt divné, máte min. dve izby, kde sa dá spať, prečo ty nespíš so svojim mužom, prečo s ním spí 9ročný chlapec? Máte vy vôbec nejaký sexuálny život? A jak sa dá vôbec namontovať nový záchod, veď tak to treba prepojiť s kanalizáciou. To ste všetko vyriešili, zaplatili, ale na nový zámok do záchoda, kde sa zatvára syn už neostali peniaze? Tiež si myslím, že toto je vymyslená kravina a niekto sa dobre baví. A ak je to pravda, tak boh nás ochraňuj od takých ľudí.

moonriver

ešte ma napadlo čo možte urobit,
1/kupte taký domček do izby v nom sa može učit a tam v nom byt bude to jeho malý bunker sukromie , ale slubte mu že do izby vstupite až po vyzvaní.
2/ a určite nech prestane spat s otcom!!!!!ale nech spí s mamou!!!,alebo sám n ie s otcom!!!

jajka001_

necitala som prispevky, podla mna to je uplne vymyslene. kto uz by montoval novy zachod a nechaval svojho syna cely den na zachode.

moonriver

prečítalal som si všetky príspevky aj aj V8š príspevok ešte Aneta Martin a to že Váš syn spí s Vašim manželom,prečo, ked ste mali na nový záchod?Je jasné že Váš syn je introvert, oni vyžaduju vela sukromia a možno jehop izba nie je dost tichá alebo ho vyrušuje va še chodenie rozprávanie a pred vstupom do izby mu neklopete ale vojdete a toho vyrušuje

napadli ma tri alternatívy prečo je to tak:
1/bud je zneužívaný Vašim manželom lebo aj spi na záchode s otcom spat nechce on vie prečo,všímajte si manžela nech spí radšej s Vami spýtajte sa či by nebolo l epšie keby teraz spal s Vami ako z areaguje manžel a dieta

2/trpí nejakým stupnom autizmu

3/ je silný intorvert možno neurotický introvert a potrebuje viac sukromia ako si Vy myslíte , nemali by ste mu chodit do izby a robit velký hluk v byte v záchode má akoby utočisko tam sa ukludní.Má dost tichu izbu? počut Váš hovor v jeho izbe počut ako buchate dverami to može ho všetko vyru šovat a veru ani učit sa nemusi ve diet v takom prostredi, všetk o mui preto vadi.

4/určite vyhôadajte Psychologa a všetko mu povedzte, aj viacerych možte : ) držim palce