... som v soku !!!!!

Príspevok v téme: ... som v soku !!!!!
blondula

predstavte si,dnes som ostala v soku,lebo som sa rozpravala po telefone s jednou "vesticou",dobrou priatelkou mojej priatelky,ze ma necaka dobry zivot s mojim terajsim priatelom a ze sa rozideme :-( mojej priatelke velmi ta "vestica" pomohla a mi povedala,ze ak chcem,nech jej dam fotku a ona mi povie co ma najblizsie caka.a teraz nieco taketo !!! musim povedat,ze mame spolocneho synceka a zivot s nim nebol vzdy lahky,hlavne kvoli jeho neznesitelnej ziarlivosti :-( teraz je mimo Slovenska.... co by ste robili VY ????

blondula

a co ste podaktore rozculene ?? ja sa vas nepytam ci sa mam s nim rozist alebo nie !!!! ja len pisem,ze som bola prekvapena co mi povedala a ci aj VY niektora mate skusenost,ze vam nejaka "bosorka" nieco povedala a v buducnosti sa to aj tak stalo... mne totiz 2 ciganky co ma nikdy nevideli a nepoznali povedali veci ktore sa stali.jedna napriklad mi povedala,ze sa ma caka velky den (o 2 dni som sa mala vydavat) a aj dlha cesta (letela som do spanielska s muzom) len hned nato vravela,ze sa vratim a sama.takze dneska som uz rok v rozvodovom konani :DD ... takze totok beriem tiez s rezervou a nijaky rozchod neplanujem.len som chcela podotknut,ze som nepocuvla a v konecnom dosledku sa to vyplnilo :D .... takze sa hned nejedujte :DDDD

soffa

boze dievca kolko mas rokov?to ked ti niekto povie skoc do studni tak skocis.??je to len niejaka sarlatanka,lebo naozajstna vestica by ti pomohla a nie ze hned sa rozijd,dala ti fajne halusky do hlavy.sa spamataj,.tebe asi ked niekto povie ze zajtra budes chora,tak uz vstanes chora;-)))nic vzlom ,ale to ze jedna baba povedala,este nemusi znamenat,ze je to pravda

anjelik9

a teraz sa akože pýtaš na čo? že či sa s ním máš rozísť abo počkať než vám to podla nej "krachne?"

Slobodna

veštenie totiž funguje na tom princípe, že veštica nečíta vašu budúcnosť, ale vaše podvedomie a ako správne poznamenala ta3, ak by zakladateľka bola spokojná so svojím vzťahom...veštica prečítala jej podvedomé obavy, preto si tie karty mieša subjekt sám, ktorému sa veští a nie hocikto.

doubledog

su ludia, ktory maju schopnost vidiet buducnost.
takze je dobre ich pomoc vyuzit, usetris si dost casu a energie.

ak jej neveris, naco si sa jej pytala?

ta3

System, vlastne zakladatelka priznala, ze zivot s nim nie je vzdy lahky najma pre jeho neznesitelnu ziarlivost a to same o sebe nepotrebuje ani vesticu, jeden fakt je, ze zo ziarlivcom nemoze zit spokojne, takze nie vestica je na vine, ale fakt, ze priatel je ziarlivy, vestica je to povedala iba iba vcera, ale oni sa uz predtym hadavali, takze ked sa rozidu, nebude na vine vestba, ale fakt, ze priatel je neznesitelne ziarlivy, ved su to jej slova a ked je nieco neznesitelne, nemoze to mat ziadnu buducnost, ja neobhajujem vestenie, ale viem, co je to ziarlivost vo vztahu a kazdy priemerne inteligentny clovek to vie tiez

Slobodna

system riadna hovadina- vydržím s ním tak dlho ako to len bude možné? Aj za tú cenu, že sa s ním budem trápiť, ale budem s ním trpieť len preto, aby som dokázal všetkým a veštici, že nemala pravdu? Trošku choré, nemyslíš?

system

namiesto toho by som si povedal : " kaslem na tu vesticu dokazem jej a aj tej kamoske ze ta vestica trepe nezmysli a vydrzim snim tak dlho ako to len bude mozne ! "

;)

system

no ona ti vstiepi do hlavy taku myslienku ze si nieste sudeny, ze to snim budes mat tazke ty sa toho chytis a pri najblizsej hadke si budes mysliet ze asi mala pravdu. BLBOST ! len taky priklad (nepamatam kto mi to hovoril): ze nejaka zenska sa rozisla po roku s frajerom len preto, ze sa dozvedela ze ich znamenia vo zverokruhu niesu najlepsia kombinacia :D ... cista somarina. never na take veci. ak by kazda vestica predpovedala ludom pravdu tak to by bol co za stupidny zivot, ze vestice nam ho riadia, skym mam zit stym nebudem stastny tu sprav hento tam nechod bo prides o prachy ... drist.

každý je svého štěstí strůjcem !

zabudni na tu vesticu, je jedno ci niekomu pomohla alebo nie, aj psychiater pomaha ludom a nieje vestec, verim ze aj ty si pomohla kopu ludom ale to neznamena ze vsetko co povieme " sveta pravda "

ak by si ty povedala tvojej priatelke ze nebude to mat lahke so svojim partnerom. myslis ze by sa hned rozisla ? prd ! ale ked jej to povie vestica tak si automaticky mysli ze je nieco viac :D a hned bude na tie slova mysliet az tomu uveri a stane sa to. ;) o tom je cely ten princip.

čerešňa

Smutne je , ze aj samotni krestania sa nechaju zlakat na vestenie z karat, ci vypoctami od numerologov, ci navstevami akychsi liecitelov..... Vestenie z karat je viac menej zalozene na naivite ludi verit co im kartarka povie a kartarky vychadzaju z ludskych opakovanych problemov : partnerstvo, peniaze,zdravie.....Su kartarky ktore vskutku len tapu v informovanosti a oberaju ludi o peniazky ...ale neziskaju si ich doveru .
Su vsak kartarky ktore pracuju na vyssej duchovnej urovni a vedia povedat veci z minulosti ktore vskutku nemaju odkadial poznat ci vymysliet si...su proste informovane...a kym???.....dost na tom ze si tak cloveka hned podchytia a ten ich pravdy o buducnosti berie vazne a stava sa otrokom potencionalnej kartarkou preddefinovanej buducnosti ....a len caka a caka a prisposobuje svoj zivot na to.....kedy sa to ci ono splni......
Opat si je potrebne uvedomit pravdu a zit podla seba.