akné

Príspevok v téme: akné
regina

Prosím poradte mi ako sa zbaviť akné.Len nie prosím HAK,lebo tú som používala ale po vysadení sa všetko vrátilo.Používam aj maste ale nič od kožného.Antibiotika tie zas dlhodobo brať nemôžem.Tak potom čo pomôže,do akého veku sa ešte budem trápiť.Prosím o radu môžte mi napísať aj na mail.Ďakujem

somtoja

a este mozes skusit obycajny penensky virginia olivovy olej znacky tesco-vecer par kvapiek na vatickovy tampon,potriet na akne miesta a rano uvidis ze sa to lepsi... pozor!nezmizne to z dna na den....ale bude to trvat asi tak dva-tri tyzdne....ale ver mi pomaha to a okrem toho ak si to das na mihalnice tak ti pekne scernaju a nemusis pouzivat uz ani mascaru..... vela stastia!

regina

A môže sa aj jesť cesnak pri akné a tiež či sa môžu konzumovať mliečne výrobky napr:acidko a ostatné lebo to mam rada a je to zdravé

regina

Ďakujem za odpovede,ten čaj pijem,tak uvidím.Ale problém je aj v tom,že lekárka mi zistila z vyšetrenia zvýšenú činnosť mužských hormónov čo je zlé a tým pádom mi nič nepomáha.Môžem používať hocijaké maste,keď problém je v hormónoch.

sska

Ahojte baby, aj mňa trápili akné a ešte viac hnisavé vyrážky na brade, ktoré veľmi boleli a vyzerali hrozne. Presne ako píše naduska, všetko záleží od vnútornej čistoty, žihľavový čaj je super, aj voda ráno, ja pijem každé ráno 2 poháre teplej vody na stolicu, a teraz som v drogérii objavila tyčinku na akné, volá sa aknestop/sú aj iné ale táto je super/ a vždy, keď cítim že mi hrozí takáto neprijemnosť si to ponatieram. Pomáha.

naduska

Ahoj Regina, ja osobne ti poradim, co pomohlo mne - Vichy. Skutocne super kozmetika. Aspon pre mna. Kazdy ma inu plet a podobne, kazdy si zvykne na nieco ine. Ja som mala velmi problematicku plet - vyrazky, cierne bodky na nose, na cele taky krupicovy vysyp, cervenanie a podobne. Pouzivala som Vichy Normaderm take to mliecko a potom vodu, a raz som mala aj to hlbkovocistiace tonikum, Vsetko je to take zelene + pila som vela zihlavoveho caju, ktory som zamienala s inymi cistacimi cajmi. Je to tak, ze prave Vichy ti sadnut nemusi, ale skusit to mozes. ALE v kazdom pripade, tvoj organizmus sa potrebuje ocistit zvnutra, aby sa plet ukazala pekna navonok, preto tie cistace caje rozneho druhu naozaj pi, a pi vela. Aj 2 litre tzch cajov denne. Moja kamaratka mala tiey velke problemy s tvarou, ale Vichy jej nesadlo (hovorim-to zalezi na cloveku),ale asi rok denne pila vela tych cajov + nejedla vela cokolady-ta je hnusa na tvar a mas ju vidiet po roku - o 100% zvrat a parada. Vies, zaleti vela aj na psychike a pravidelnej stolici - moja mama ma naucila jednu fintu-vecer, ked ides spat,napusti si mineralku alebo obycajnu vodu do hrnceka, daj si ju ku hlave a rano ju na jeden dusok vypi-je to hnusne, ale postupne ta ti to umyje creva, zlepsi sa ti stolica a pomaly sa ti bude cistit tvar. Moja mama je zdravotacka, a toto co ti tu pisem poradila ona tej mojej kamoske-ona tak robila a dopadla dobre. Aj ja este stale kayde rano na lacno pijem tu vodu, ktoru si necham od vecera odstat. To su moje rady, nikdy nepride nic len tak y neba, treba pre to nieco spravit, tak skus aspon tie caje, rannu vodu, jeste mneej cokolad a mastneho, radsej vela zeleniny a ovocia a hlavne-udrzuj tvar cistu, aby ti necistity neupchavali pory-takze skus nejake cistiace mliecka, az najdes take, ake ti vyhovuje a mozno to bude trvat dlho, ale myslim, ze vysledok bude stat za to. Drzim ti palce-nech sa ti dari. A daj vediet, ako postupujes ;)