20 r. chalan a jeho 3 problemy. PORADTE PLS

Príspevok v téme: 20 r. chalan a jeho 3 problemy. PORADTE PLS
matusssss

Dobry den, pomozete mi prosim vas? Mam niekolko intivnych otazok a nieje mi moc prijemne sa o nich rozpravat osobne s doktorom.

1, Este som nemal sexualny styk a to mam uz 20 rokov. Nikdy som nechcel mat dievca len kvoli sexu ale na vztah v ktorom by bol sex. Mam avsak obavy ze mozem mat daky problem kedze ostatny chalani v mojom veku po tom dychtivo tuzia. Je to mormalne prosim vas ?

2. Ked som zacal masturbovat tak v stoporenom stave mal moj penis o dake 2 cm viac ako teraz. Je to naozaj mozne alebo to len zalezi od urovne vzrusenia?

3. Velkost mojho penisu nezodpoveda mojim ocakavaniam. nieje daky sposob ako ho spravit dlhsim a tvrdsim? moze to byt sposobene hormonmi (testosteronom tusim) ? viagru som nikdy neuzival. robi naozaj take zazraky a je to zdravotne nezavadne? mozem to uzivat ak mavam obcas problem s vysokym tlakom?

za odpovede velmi dakujem

GA

Cawko budem odpovedať konkrétne na otázky :
1: Rozmýšľaš správne čo už pre väčšinu mladých nie je normálne, ale stým si nelám hlavu keď stretneš podľa teba tú pravú tak to už pôjde všetko samo, a keď sa bojíš toho že nemáš chuť na sex tak to ťa prejde hneď po prvom pohlavnom styku je to najsilnejšia pudová droga akú človek okúsil :P

2: to že ti penis pri erekcii narastie o nejaké cm je úplne normálne

3: Ak máš vysoký tlak tak určite nesiahni po viagre apodobných veciach lebo tá ti zdvihne tlak ešte viac ... a žena keď ťa bude milovať úprimne tak jej bude jedno akého máš veľkého či malého :)) ... musíš byť spokojný stým čo máš a hlavne nestresuj ... :))

normalll

si uplne normálny:)len máš hlupe komplexy!!:)príliš sa sleduješ:)ked si nájdeš holku, bude všetko ok, budeš sa jej páčiť taký,aký si ;)