Ma na toto liecitel pravo?

Príspevok v téme: Ma na toto liecitel pravo?
flakati

mam taky problem ze od dectva mam vaznu chorobu tykajucu sa pecene. roby mi to aj taky problem ze na tvary sa mi roba flaky a niekedy mi to mokva. beriem stale lieki od lekara ale nepomaha to nijako. od puberty sa to este zhorsilo a lekar mi povedal ze je to taka choroba na ktoru su stale neny lieki. mama raz pozerala telku kde hovorili o jednej liecitelke vola sa albertova. vtedy prvy raz tam isla mama so mnou. teraz mam 24 rokov. to bolo asi pred 3 rokmi. dostal som od nej lieki a tak za pol roka mi to vsetko stratilo a fakt to bolo vsetko dobre. ona kazala este pokracovat ale som videl ze uz som dobre tak som sa na to vikaslal. tak dobre to bolo asi rok a tak som zase isiel za albertovu. mi trocha vynadala ale dala mi znova lieki. zase bolo dobre za volake 4 mesiace tak som sa na to zase vykaslal. no a teraz je odvtedy uz asi rok a znova mi to zacalo tie flaky a mokva mi to. napisal som albertovej ze musim zase pokracovat a pozrite co mi odpisala

Milý Martin!
Vy patríte ku skupine ľudí, ktorým žiadne rady nepomáhajú, pretože nemajú v sebe potrebnú disciplínu aby veci dotiahli do konca. Už sme na túto tému spolu diskutovali neraz a vždy ste sľúbili, že tentokrát už budete dôsledný. Ale opakuje sa stále to isté. Pokým nezmeníte svoj postoj, nemá význam aby som ja strácala čas a Vy peniaze. Skúste na sebe popracovať a keď budete pripravený, potom sa ohláste. Momentálne to pokladám za zbytočné. Ospravedlňte moju úprimnosť, ale dobre viete, že som to s Vami skúšala viackrát po dobrom, ale nič nepomohlo.
Všetko dobré!
Albertová

na toto som jej potom este odpisal ja ze ked ja si za to zaplatim tak vlastne nema pravo ma poslat do riti ale na to mi uz neodpisala. mam priatelku a ta teraz je na mna naastvana a zury ze som to posral a ze to mam dokoncit tu liecbu. lebo ze sa so mnu rozide. co mam robit ako mozem donutit albertovu aby ma zase zobrala chcem to naozaj uz dokoncit ale nebere mi telefon ani neodpise.
ma na toto liecitel pravo nechat pacienta tak a vykaslat sa na neho? da sa aj na toto stazovat niekde? porate mi prosim lebo neviem na koho sa mam obratit ona mi jedina pomohla aj rodicia su na mna nasvany ze som blbec a som to posral sam. ale ja to chcem napravit len neviem ako.

kasicka

ajajaj12345 - clovek formatu albertovej na taketo fora urcite nechodi. myslim ze jej zivot plynie ovela uzitocnejsie.
precitala som si celu diskusiu, kedze som k nej pred par rokmi sama chodila a zaujimali ma reakcie. co ma na reakciach na tomto fore fakt prekvapuje je vela negativity a zhadzovania. ludia na seba utocia, podozrievaju sa zo zlych umyslov. co keby si kazdy radsej polozil otazku preco inym neverim? nie je to preto, lebo ja sam konam tak, ako podozrievam ze konaju ini?
tento zakladatel temy cakal asi povzdbudenie alebo suhlas, ale nic take mu sem nikto nenapisal, tak sa stratil. mozno sa tu pohybuje nadalej pod inou prezyvkou, ved pokym nie je niekto zaregistrovany, tak si moze pisat co chce a pod akymkolvek menom. to co napisal sice ani mne nie je prave sympaticke, ale je to jeho postoj a ma nan pravo. z isteho hladiska ma mozno aj pravdu. nechcem v ziadnom pripade kritizovat pristup albertovej, ale na druhej strane liecitel ani lekar ani nikto podobny by nemal posudzovat konanie svojho pacienta, ale mal by ho liecit za kazdych okolnosti. ja sa na nu rozhodne stazovat nemozem, ale pravda je, ze ja som prisla s umyslom sa liecit a dodrziavala som vsetko, co bolo treba.

ajajaj12345

preco sa viac flakati neozval? preco nereaguje? Hmmm, nemozem sa zbavit pocitu, ze si spravila sikovnu reklamu sama pani liecitelka... :/

obyčajna

ach, chlapce, tebe tak nasekat na holy zadok. neskoro plakat nad rozliatym mliekom. mal si si to uvedomit skor. skus najst niekoho ineho alebo aj ineho lekara ved veda ide stale dopredu a mozno uz vynasli nieco nove.

kuki112244

LoL ty si aky pako. tak ty sa na to dvakrat vyseries a este sa aj cudujes ze jej dosla trpezlivost? takych ludi ako si ty by mali nechat trpiet! ved ked ti to vadi tak tu liecbu drz cely zivot a nie ze ked je dobre vy....s sa na to. a este sa aj rozculuj ze ti to niekto kto ti pomahal napisal. dokelu s vami nevdacnikmi!

po.pomocnik

hod si na googli do toho vyhladavaca meno luba albertova a malo by ti to vyhodit na nu kontakt teda tu jej stranku tusim alternamedica, nie som si ista.