za 2 mesiace 10 kíl ?

alela

Ja som schudla za týždeň 5 kíl, nedržala som žiadnu diétu, len som jedla v malých množstvách 6 krát denne, to isté ako obyčajne. Jediné čoho som sa musela vzdať bolo sladké, a po 17:00 hod. som už nejedla.Každý večer chodím. Ideš to.A takto pokračujem ďalej.

talentmania

Na MTV myslim ze v utorok vecer okolo 21.00 davaju chudnutie s osobnym trenerom kazdy ma na chudnutie 103 dni myslim proste 3 mesiace je to super pozrite si to v telke.A co to pozeram tak sa da aj za 3 mesiace dat dole cez 40 kg a to uz klobuk dolu.Ale samozrejme ze tam vacsinou su ludia kt.maju nad 100kg.takze vaha ide aj rychlejsie dole ako keby ze mas 70 a chces dat dole par kileciek.Samozrejme ide o to ze im tam ten trener komplet upravy jedalnicek a 7 dni v tyzdni snim cvici rano 4 hodiny ale vysledky u niektorych su neuveritelne.Takze ziadna dieta alebo hladovka ale zdrava strava a maximalny pohyb.Vravim v utorok si to pozrite je to super

Iveta Michael

prečo by sa nedalo?? ked sa dá nabrať za dva mesiace 10 kg...aj zhodiť je to možné..ale spôsob je u každého individuálny..

Martinka_T

no mne sa podarilo schudnut 7 kg za dva mesiace a potom dalsie kila isli pomalsie.. ja som si pomohla s alli a pekne sa mi to podarilo ;)
drz sa!

DietaD

Kamoska schudla za 22 dni 9 kil, takze sa to da, ale to drzala velmi drasticku ryzovu dietu a posledne dni uz takmer ani tu ryzu nejedla, lebo jej nechutila.
samozrejme, ze sa to da, ale rataj s tym, ze sa ti bude tocit hlava a budes slaba ako mucha. a potom ked skoncis tak sa zase rozozeries. a kila budu naspat.

žažiká

za dva mesiace sa da schudnuj aj 15kg ak je clovek doslova tlusty, ak ma dotycna 50-60kilo urcite neschudne vela.

a tie lytka by zaujimali aj mna lebo tiez ich mam svalnate uz hodne roky a neviem co s nimi su jak chlapske :-/ na rotopede som sice trochu z nich schudla ale tie svaly :-/

Annika1987

Da sa schudnut 10 kil aj za mesiac, ale najskor si daj odpoved na otazku, co vlastne chces. Pretoze ak chces dlhodobo zmenit mnozstvo tuku v tvojom tele, tak to je o zmene zivotneho stylu. A zmenou zivotneho stylu to pojde pomalsie. Ale ak ti ide len o zhodenie tuku kvoli nejakej udalosti alebo dovolenke, tak sa vrhni na nejaku dietu, kde je rychly ale kratkodoby ucinok. Dlhodoba zmena moze znamenat: vylucit alebo iba vynimocne si dopriat sladkosti, dat si pozor na velkost porcii a na pravidelne jedlo, jest kazdy den cerstvu zeleninu, k veceri si davat jedla obsahujuce hlavne bielkoviny a menej sacharidov, pit vela vody a aspon dva razy do tyzdna si kvalitne zacvicit kardio cvicenie (aerobic, taebo, dobry je beh na sposob intervaloveho treningu). Cviky, z ktorych sa zmensuju svaly na lytkach, nepoznam. Co sa tyka svalnatych lytok, tak celkovo na svaly je dobre robit natahovacie cviky. K urcitemu typu postavy ma kazdy nejake predpoklady, takze asi nie je mozne urobit nejaku velku zmenu, ze zrazu nebudes mat svalnate lytka.

elisabeth_

lili prečo by sa nedalo. za mesiac schudnut 5kg myslim že neni nejake nezdrave, a to vychadza a dva mesiace tych 10kg.