Aquapark madarsko blizko KE

simka111

nevie mi niekto poradit akým autobusom by som sa dostala z mesta Nyiregyhaza na kupalisko Sostohegy ??? neviem či som to dobre napisala... dakujem na nete to neviem nikde najst

jankaaaaaaaaa

vau, take lacne? na slovensku stoji celodenny aj 18e co je strasne vela. neviete kolko moze stat benzin z ke do nejakeho aquaparku aspon orientacne?

LETICIA

Matyo tam maju aj velky plaevecky bazen, tam si urcite zaplaves, v termale sa clapkam :-) a mas pravdu jedlo je lepsie. Mame to 3 hodiny cesty, ale radsej tam, ako tu.

Matyo

cca. 3-5€, keď to porovnáš so 16€ v Poprade, čo som tam minule platil plus lepšie jedlo, tak je voľba jasná, ale zase v lete tam býva nával a nedá sa zaplávať, je to iba na také čľapkanie : )

LETICIA

jankaaaaaa teraz co sme boli v Tizsaujvarosz tak v prepocte 5€, je tam vela bazenou, aj termalne aj vonku termalny nevidis tam ani jedneho mravca, vsade cisto, vsade chodia sestricky, ludia co sa o to staraju. aj ked sa ides najest ta to vyjde lacno.

LETICIA

bola som v Sarospatak, miskolci aj tiszaujvaros, je tam perfektne a lacne :-) tu nase kupaliska mozem ... bodaj by uz prestalo liat a bolo teplo...