tmavé obočie a vlasy do blonďava

Príspevok v téme: tmavé obočie a vlasy do blonďava
30_stm

ahoj! zaujíma ma váš názor názor ak mám tmavé obočie, vyrastajú mi blond vlasy a som veľmi bledá či:
1)mám ostať pri mojej orieškovo-ryšavej farbe vlasov ktorú mám momentálne
2)mám si dať tmavo hnedú farbu ako mám obočie(raz som to tak malo a vyzeralo to dosť divno a hlavne keď mi vyrastali vlasy vyzerali ako keby šedivé)
3)mám si dať vlasy prefarbiť na bledo hnedú až blonďavú

30_stm

katuša-trvácnu farbu mám momentálne a všetky mi vydržali mesiac, možno 2 a zbledli a na slnku sú do žlta a to som mala aj palette,perfect mousse od schwarzkopf a vyskúšala som aj l´oreal a nechcem si vlasy farbiť príliž často aby som si ich moc nezničila:D

katuša

tak si daj teda trvacnu farbu, ak nevieš aku chod ku kaderničke na 1x a potom si už aj v obchode lahšie vybereš. no podla mna vyzerá dobre ked je obočie očosi tmavšie ako vlasy, bez fotky sa ťažko radí, ale podla mna ti pojde skoro každá hnedá, len nie moc tmavá ak si velmi bledá. snad ti to dobre dopadne.

30_stm

pre katuša-tieto šampóny som už skúšala, nie sú nič moc, možno 2 týždne vyzerali dobre ale potom sa my vyzmývali i moje vlasy chytili žltý odtieň:D

katuša

podla mna, si daj nejakú hnedu, kludne tmavšiu očosi ako orieškovú, obočie je v pohode ak je o 2 odtiene tmavšie. myslím si že je to jednoduchšie ako robiť pokusy s obočím. a volila by som tie šampony ako palette napr. takto sa ti postupne vyzmývaju,ale na takýchto vlasoch to nie je vidieť, zmýva sa to pekne postupne a prirodzene. odtiene si budeš meniť ako chceš, či tmavšie alebo svetlejšie hnede, alebo hnedu s nadychom do červena...a hlavne ti to vlasy vyživí a nezničí.

30_stm

zosvetliť obočie?-už som o tom počula ale keby som sa neskor rozhodla trošičku pozmeniť jeho tvar zrejme by vyzeralo divno ak by som mala jednu časť bledšiu a druhú tmavšiu
mojmu okolie sa to páči aké to mám teraz-ryšavé, ale mne už nie a chalanom som sa páčia viac keď som mala melír(ten už nechcem pretože chcem mať celé vlasy jednotnej farby)
a pre Annika1987-no moja prirodzená farba je niečo medzi blond a tmavou blond, taká šedá blond:D

Carie

No daj si bud tmavsie vlasy, mozu byt aj orieskove ak sa ti take pacia. Alebo si zosvetluj obocie, len pravdupovediac, ja si to neviem predstavit ako to vyzera, ked to trocha odrastie. A ked to podrastie a zafarbis si to opat, ci to nebude uz moc svetle. No neviem, toto si zisti. Ja mam tiez tmave obocie, v puberte som skusila byt aj blond, ale nakoniec som presla k tmavej farbe vlasov, myslim, ze sa mi hodi najviac a ze k tmavemu obociu sa blond vlasy nehodia.

moonriver

prepáč nedočítala som takže máš bledu plet a tmavé obočie tak sa ti hodí alternatíva 2 a j tmavšie vlasy to sa ti hodi podla mna nie sv etlé vlasy radšej nie lebo máš bledu plet.

moonriver

Ak máš prirodzene tmavé obočie a prirodzene svetlé vlasy ešte je doležite vediet aku máš prirodzenu farbu pleti od toho závisí aké vlasy sa ti hodia ale si nemylsím velmi tamvé skor tá alternativa 3 alebo 2.Nahjviac sa každému hodi otien vlasov podobný vlastnému nie velký rozdiel tonov.Určite si neodfarbuj obočie možno ho len prepinzetuj ale len trocha .Dnes letí prirodzený tvar obočia tenké čiarky už dávno skončili.

Nicoll

tiez sa priklanam k tomu co pisala wheel,podla mna zosvetlit obocie a nechat si blond vlasy...hlavne podla mna nerob to co pisala xtina,tenke,tmave obocie k tvojej farbe vlasov a bledej pokozke by vyzeralo dost divne