podte poradit

Príspevok v téme: podte poradit
ivka2

ludia potrebujem poradit, ze ako mam ist oblecena do skoly ...vonku je teplucko a chcela by som uz zobrat botasky a tensiu vestu, ale bojim sa ze prechladnem a budem chora(bojim sa ze si prechladim brucho)...vy uz nosite lahsie oblecenie??je uz vhodne??mna uz cizmy a kabat po kolena nebavy ale nechcem byt chora...:(

sunnysweetie33

cau kocka..a preco si teda radsej nedas len nejake tricko s dlhymi rukavmi a nejaku prechodnu vetrovku..to je najistejsie..ja momentalne nosim este zimnu,ale iba pod zadok vetrovku a pod to sveter a pod nim tricko s kratkymi rukavmi..ked mi je teplo,sa vyzleciem do tricka a ked mi je kosssa,dam si sveter..a von vetrovku..toto pocasie je zradne..vcera som behala v mikine a dnes mi na vystave bola kosa v zimnej vetrovke..

elissa

Ja sa obliekam vrstvovito. V skole je prekurene, ale cakanie na vlak cloveka schladi. Dam si par vrstiev a tie, ktore v skole nepotrebujem zhodim...

ivka2

no ale aj v triede mame teplo a sediet v triede v hrubsom svetri, ja uz som cchela vziat len tricko s kratkym rukavom, povrchu pulover a vestu...:(ale to je asi skoro, no bola som v meste v pondelok tak niektori chodia este ako snehuliaci a niektori uz nalahko...:(no a v autobuse je kedy ako, niekedy ma az ,,pecie,, zadok a niekedy trkocem zubamy..:(preto mam dilemu..

ivka2

no ja chodim na vikendy do skoly, a skoro rano cestujem(120 km) a bojim sa ze rano este bude chladno , no ale poobede sa mi nechce parit ...to je hrozne:((a nechcem prechladnut lebo potom umieram..

ethel

ivka a dlho budeš v škole?Moja dcéra išla presne ako ty píšeš a myslím,že je teplo ale nie na dlhé prechádzky..zradné počasie..