Najlepsi samoopalovaci pripravok!!!

Bambulka661

lulucka je len jeden odtien,pouzivam ho uz treti rok a ziadne kozne reakcie nemam...a mne sa nezda ze je bledy lebo mne vsetci hovoria ci som sa opalovala ani nieje spoznat ze ho mas alebo ci si opalena...a stym ze si bleda si hlavu nelam ,ja som tiez a ked pridem k doktorovi bez makeupu uz si mysli ze je mi zle...dobreho vela nebyva :))
ceresna mozno si mala len zly druh samoopalovacieho alebo si nato alergicka ale nemusi byt kazdy...ja to pouzivam uz 5 rokov co som prestriedala a 3 roky tuto jednu znacku a problemy nemam....

čerešňa

Žiadny a na to prídete až samé, keď sa vám po čase vytvorí alergická reakcia. Mne to stačilo raz a viac nechcem. 3 mesiace som sa zbavovala svrbľavých vyrážok na celých nohách.

lulucka

Banbulka..

tak to je super potom a tmavsi odtien nema lebo chcem byt co najviac tmava, uz som skusala ten lahko opaleny vzhlad ale bolo to pre mna moc blede a vyzeram strasn e ked som taka biela kazdy sa pyta ci som chora.. :/ :(

Bambulka661

premna vyhrava jednoznacne gradual tan je dobry dodava pokozke lahko opaleny vzhlad nie moc tmavy a pokozka nieje bleda...je najlacnejsi zo vsetkych,,,skusala som spreje drahe a rozne telove mlieka a vzdy aj ked som si to riadne rozotierala boli po case flaky...tento pouzivam denne pokozka pekne vonia aj na druhy den ,natriem sa po zaschnuti sa obleciem,nepusta na oblecenie,nerobi flaky,a som hneda co viac mozem chciet hh :)

blondula

u mna ani jeden,radsej som sla 4-5 krat do solarka.po tych kremoch mi nejak divne smrdela pokozka :-( a po vsetkych...