fitko v ba

Príspevok v téme: fitko v ba
mango698

neviete mi poradit nejaké fitko, kde sa dá ísť na jednorázový vstup a nestojí to príliš veľa ? Bola som v goleme,ale všade chcú členské karty. Najlepšie niekde pri poluse. + ako to tam funguje, či tam chodí veľa ľudí cez prázdniny atď., keďže som ešte nikdy nebola vo fitku a neviem ako to chodí.

JurajRuzinov

Baby isiel by som s vami samemu sa mi tam uz nechce chodit, fitko vernost 5vstupov len za 2eur je to nedaleko Polus city center. Budem rad ak sa mi ozvete
Juraj

D.E.

Pri trnavskom na Mickiewiczovej ulici je Maximus gym. normálne to stojí 5€ ale od 14-15hod je za 2,50€ a nebýva tam taký nával ľudí. Len je to tam také, že ak si nová môžeš sa cítiť nepríjemne. posobi to tam troska chladne. mne sa tam začalo páčiť asi až po 2ch mesiacoch. ale kardio a posilovna su oddelene. ale co sa tyka vybavenia velmi dobre.
potom v Dúbravke je Fitness Jodi. od 11-13hod len 2€ a tam je to naozaj príjemné, troška viac ľudí a zo strojov len po jednom, ale nikdy sa mi tam nestalo, že som nemala čo robiť.

Annika1987

Napriklad vo fitku Astra v Ruzinove mas aj jednorazovy vstup, 4 eura, ale takych fitiek je viac v BA. Treba len vygooglit a pozriet si cennik.