bolesti v podbrusku

hajka

No ja cítim bolesti v podbrušku už druhý týždeň. Včera som zašla za dr., povedala že mám trochu zväčšenú maternicu, najprv mi urobila tehu test, lebo sa snažilkujeme, ale bol negatívny. Tak zhodnotila, že mám nejaký zápal a dala mi ATB vag. krém.
V každom prípade by som zašla na gynču.

duha

bolesti v podbrušku môžu znamenať rôzne ochorenia, aj nezápalové! Žiadna bolesť nie je bez príčiny, preto radšej vyhľadaj rýchlo odborníka!

nati

nenzes by som mala dostat az 24.3. tak to sa vylucuje..moze to byt aj to rechladnutie lebo sitim studene krize...a mam obcas aj vyytoky..

laaala

fuuu.. a bola si s tym u lekara? moze to byt zapal vajecnikou, mohla si prechladnut,nemas aj nejake spinenie? nemozes mat pred menstruaciou, skus si dat napr.teplu az horucejsiu vodu do flase a daj siju na brusko, to uvolnuje krce a bolesti! ale tiez by to mohlo byt aj slepe crevo?ale to ti zisti pri takychto problemoch aj gynekolog ultrazvukom, kamoska mala toto iste ale to nemusi byt tvoj pripad.

nati

mam 18 rokov . a ako su vajecniky tam ma to boli. potom ako je aj maternica v tych miestach.citim ako keby som tam nieco mala ta oblast je taka tvrda, a aj lava strana bruska,no a na pravej strane mi bije nejak viac srdce. ale mam problemy s traviacim traktom ale stve ma ta oblast podbruska..tehotna by som nemala byt,ze nie ?

laaala

AHOJKY
Skus to popisat podrobnejsie a uvidime co sa s tym da robyt, to moze byt rozne
kolko mas rokou? atd.. atd...