Aky mate nazor na Colu Zero?

lost

kde je dopyt, tam je aj ponuka
alkohol? drogy ? sex? coca cola?

ziadny problem..

ak niekto nahodi inzerat "kupim" tak ak to niekto ma, pochopitelne to "preda"

cize, ak budu ludia ustavicne kupovat osladenu vodu zo zupmy pochopitelne to niekto namiesa a preda :)

potom sa to niekto bude snazit kopirovat, lenze jeho zumpa nie je dostatocne skysnuta a tym padom je to len lacna napoadobenina.

tymto ludia zdeformuju trh a cista voda nie a nie je dostat... lebo ju chce proste velmi malo ludi..

Matyo

Firma Coca-Cola Company je kritizovaná pre svoje obchodné praktiky hlavne preto, že jej produkt je považovaný za zdraviu škodlivý. K prvým protestom dochádzalo pre jeho vraj vysoký obsah kyselín, no vo viacerých súdnych sporoch sa tento názor nepotvrdil. Ďalšie protesty sú zamerané na vysoký obsah sladidiel v sódovej vode, ktorá podporuje ich vstrebávanie a hlavne u mládeže dochádza k riziku vzniku obezity. Štúdiá potvrdili, že Coca-cola obsahuje nízke množstvo kalcia (ktorého nedostatok je rizikovým faktorom pre vznik osteoporózy), magnézia, kyseliny ascorbovej, riboflavínu, a vitamínu A. Nápoj je kritizovaný aj pre svoj obsah kofeínu, ktorého užívanie môže spôsobiť fyzickú závislosť.

Aj keď bolo s firmou od 20. rokov minulého storočia viacero súdnych sporov, v žiadnych neboli jasne potvrdené nad rámec platných noriem ohrozujúce riziká pri pití ich produktu. Väčšie problémy s nápojom Coca-cola vznikli na začiatku 21. storočia v Indii, kde sa vo vode používanej na jeho výrobu objavili stopy po chemických látkach, používaných hlavne v poľnohospodárstve, ako sú pesticídy, DDT a iné. V tomto období bola z trhu stiahnutá indická produkcia nealkoholických nápojov nielen od firmy Coca-Cola ale aj od Pepsi. Firmy nápojového priemyslu operujúce v jednotlivých regiónoch vtedy zvýšili svoje úsilie na zdokonalenie systému filtrácie a čistenia používanej vody.

zdroj: sk.wikipedia.org

lost

vevericka

ano presne :)

ked som chodieval na hot wings, tak som mal brutalnu toleranciu na stiplave jedlo...a teraz? :) ledva zjem trosku stiplavu salamu :D

smajliQa

slobodna...
ja uz colu nepijem, pijavala som ju este ked som mala problem s PPP.
pvoedala som len svoj nazor...
a co sa mekacu tyka, oblukom sa mu vyhybam..

xixia

Niekde som videla video že ked dáš do fľaše coly mincu tak za nejaký čas ti ju rozožerie...

Cola sa odporúča na čistenie WC pretože odstraňuje vodný kameň či niečo podobné :o) alebo močový kameň :o)

V každom prípade ja colu obvykle nepijem. Možno tak raz za pol roka ked si ideme niekde na drink tak si dám colu s rumom. Ale na každodenné pitie by som to nechcela ani za svet. Ja si urobím ráno do fľaše zelený čaj a celý deň ho pijem.
VEĽA ZDRAVIA VŠETKÝM :o))

Slobodna

smajliQa evidentne jej najviac vypiješ ty, ja do mekáča nechodím a colu nepijem :) ale ty to vieš zrejme lepšie.

sureves

nechapem preco mate taky problem vzdat sa takych sraciek ako cola, kofola, pepsi a vsetko v tomto style....ochutnam to a je mi zle z toho ake je to sladke....nemozem tie cierne jedy ani citit....vystavite ovocie, strcite to do chladnicky a mate osvezujuci, zdravy, a sladky napoj....a hlavne bez tych odpadov co pridavaju v tovarnach do napoja.....

smajliQa

akííí ste vsetci odporcovia coca coly a hlavne ze sa jej predaju miliony denne... tak kto ju pije???

nepiste sem somariny.. sa stavim, ze kazdy co navstevuje mekac, si da aj colu..
ci hambac a hranolky su vam dobre, a cola je strasny omyl prirody,? ach jaj...

volakedy som piajavala colu obycajnu, potom som presedlala na colu light,...
zero som pila len jeden den.. mala som asi 4 za cely den, a vecer mi bolo tak zle, ze som myslela ze hodim tycku.. chutila mi najprv, ale to co nasledovalo, proste krce a tak.. neviem preco.. proste humus...

ale z lightky mi nikdy nic nebolo. su v nej umele sladidla, ziaden cukor,,, ale tak sladidla su tiez nezdrave.. takze ti odporucam, radsej si vytlac citron do mineralky!!!

Slobodna

Ja nepijem žiadnu colu, pretože ma z nej boleli zuby- príliš veľa cukru. Neobľubujem sladené nápoje, radšej čistú vodu a nesladený bylinkový čaj. Ak máš problémy so zubami tak jednoducho žiadnu colu nepi, ak máš však chuť na colu a nedokážeš sa jej vzdať, znamená to, že v nej cukor je a ty si na ňom závislý.