Diagnoza Pruritus - palenie, svrbenie okolo konečnika

Príspevok v téme: Diagnoza Pruritus - palenie, svrbenie okolo konečnika
dodoo

Ahojte, ja uz nevladzem... neviem co mam robit... Zistili mi ze mam Ekzem okolo konecnika. Pruritus... nevladzem ani chodit, lebo to vecne pali svrbi.... Berime masticku na to Kuterid ale nepomaha...!! Neviem co mam robit, mam stym trapenie velke cely zivot sa len trapim... najradsej by som to dal vyrezat...!! Poradte prosim ... Dakujem Dodo

Severka

Ja to mám tiež to isté

Robili testy zo stolice na heliktobactera, kvasinky a parazity a všetko bolo negatívne. A ešte ma čaká alergológ. Som zvedavá čo mi zistí. Na čo som alergická. Mydla, gély a inú kozmetiku nepoužívam.Je veľmi agresívna na pokožku a zase voda vysušuje. Ráz som si vyliala na seba obyčajné plnotučné mlieko a pleť ako bábätko.
A môže by to byť aj nejaká alergia na jedlo?? Nech to nie je čokoláda, lebo tú milujem.

A môže mať v tom prsty aj psychika?

úlik

ja by som ti odporucala napisat doktorke lube albertovej. predsa len je to odbornicka a my tu na fore ti nemusime dobre poradit. najdi si ju na googli a napis jej mail. ona ti urcite odpise, lebo ju poznam.

anonym_2137

Presne to som si aj ja hovorila, že už nevládzem. Keď ma chytili hemoroidy, tak som ich mastila ako vždy masťou FAKTU. No asi som začala byť na ňu alergická, lebo ma chytilo také svrbenie, že som myslela, že sa z toho pominiem. Prestala som sa natierať a kúpila som si v drogérii detský aviril krém a len s ním som sa natierala. No a prešlo to. či to pomôže na ekzém, neviem, ale skús.