vnutromaternic. teliesko

bella12

Vnútromaternicové teliesko je prakticky abortívnym prostriedkom. Vytvára nehostinné prostredie v maternici, oplodnené vajíčko sa nemôže uhniezdiť a hynie. Vnútromaternicové teliesko sa používa ako antikoncepčný prostriedok, v skutočnosti sa však jedná o opakovaný mikropotrat. Koľko takých nepoznaných raných tehotenstiev "prekoná" žena, ktorá ho má zavedené dlhšiu dobu?

Juhoslovanský lekár a gynekológ Stojan Adaševič, ktorý vo svojej kariére vykonal okolo 48 až 62 tisíc potratov vydáva svedectvo: vnútromaternicové teliesko funguje ako meč, ktorý oddeľuje maličkú ľudskú existenciu od zdroja pokrmu v maternici. Je to strašná smrť, pretože človek zomiera od hladu v miestnosti plnej jedla.

jankaaaaaaaaa

neviem ci viem dobre , ale zena nemoze pocas menzesu pouzivat tampon ked ma vnutromaternicove teliesko. neviem preco

jankaaaaaaaaa

dava sa to po prisnom zvazeni zenam, ktore chcu mat hormonalnu ochranu ale ziadne z tabletiek jej nevyhovuju.. ale tiez by som si to urcite nedala.. ani pred ani po porode

odpovedam

neodporuca sa to a lekari vedia, preco. Zodpovedny lekar to malokedy da, ten moj mi vravel, ze lekarska etika to zakazuje. Nie je za to postih, ale moze to vazne ublizit. Preto je lepsie, ak zena deti uz ma, aby sa nestalo, ze v buducnosti ich mat uz nebude moct.... ale nevidim do toho, ja si teliesko urcite nedam.

jankaaaaaaaaa

ja by som si teliesko nedala ked som si precitala ako sa zavdza a ako sa odtranuje a ako funguje.. . a vo vynimocnych pripadoch sa dava aj zenam nedodickam
ak nechces tabletky ani kondom, tak pouzivajte pharmatex