Parfum

Príspevok v téme: Parfum
linka555

ahojte nevedeli by ste mi odporucit nejaku vonu, ale hladam nejaku specificku, nie typicku sladku ci kvetinovu ale nejaku jemnu, zvlastnu, skor podobnu jemnym panskym :) tie typicky presladene ci tazke orientalne vone sa mi nepacia, ani citrusove, myslim nieco jemne na styl vone detskeho oleja alebo tak, nejaku cistu jemnu vonu.ak viete co myslim :) na cene nezalezi dakujem :)

alenka_radska

Momentálne je to Mexx fresh woman, tá je neodolatelná. Kupujem ju vždy zásadne na notine tam sa to vyplatí

Alexa12

Tiez som velkym zastancom sviezicch voni, cistych, az unisexovych :) ale nie vzdy sa mi taku dari najst :/ je ich malo

linka555

dakujem, najskor asi ovoniak toho ck-in2u, mne sa velmi pacia aj panske vone, dokonca este viac ako damske :) pocula som ze aj ck be je fajn...pojdem do parfumerky a uvidim :) dakujem za rady:) lebo vacsinou ked tam dojdete a nemate ziadnu konkretnu predstavu tak vam vylozia par najdrahsich ale takych , ktore sa pacia im.

hmmmmmmmmmmm

ak chces nieco na styl detskeho oleja/inac to je sladka vona:-o)/tak skus playboy play it sexy.nie je to draha vonavka,su rozne formy od spreju , eau de toilete .. ,a vydrzi vonat cely den.a na to ze nie ej draha je to super- nevyprcha za pol dna, co urcite nie.ja som si kupila uz druhe balenie a to dve hned:-).

danielaaa

no tak chod do maxu ale. galerie a najdi nejaku parfumeriu, vacsinou fann, marionaud, schwarz a vyskusaj si nejaku vonu a sama sa rozhodni ktora ti sedi najviac vela stastia prajem :)